Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Latvijā pieejams dziedātājas Rumer debijas albums

Armands Rušenieks, 24.02.2011. 10:17

No februāra vidus arī Latvijā pieejams jaunās britu dziedātājas Rumer debijas albums "Seasons Of My Soul", kas klajā nācis "Warner Music" apgādā.
Latvijā pieejams dziedātājas Rumer debijas albums

Rumer, īstajā vārdā Sarah Joyce, dzimusi Pakistānā, kur viņas tēvs kā galvenais inženieris strādāja pie Tarbelas dambja būvniecības. Kad ģimene atgriezās Anglijā, vecāki izšķīrās un vēlāk Rumer uzzināja, ka viņas īstais tēvs ir pakistāniešu pavārs. Kad viņas mātei diagnosticēja vēzi, Rumer ievācās pie viņas autofurgonā un sāka rakstīt savas pirmās dziesmas. Pēc mātes nāves viņa pārvācās uz laukiem un sāka dzīvot kādā komūnā, kura apvienoja cilvēkus, kas dažādu iemeslu dēļ vēlējās vai bija spiesti būt ārpus sabiedrības. Atgriezusies Londonā, Rumer sāka strādāt visus iespējamos darbus, lai realizētu savu muzikālo sapni – viņa bija viesmīle, bārmene, deli kafejnīcas pārdevēja, viesnīcas istabene, popkorna pārdevēja, skolotāja un friziere, kā arī strādāja Apple veikalā, kur pārbaudīja bojātos "Ipod" atskaņotājus.

Pēc 10 gadus ilgiem neveiksmīgiem mēģinājumiem "izsisties", dziedātāju pamanīja TV mūzikas producents Steve Brown, kurš bija ieradies kādā klubā vērot sava dēla grupas uzstāšanos. Veiksmes stāsts turpinājās, kad Rumer pie sevis uz ASV uzaicināja leģendārais mūziķis Burt Bacharach. "Ja Burt Bacharach atzīst tevi par labu esam, ir jāsāk sev noticēt," smejas Rumer.

Rumer jau tikusi salīdzināta ar tādām dziedātājām kā Carole King un Karen Carpenter. "Es vienmēr esmu jutusies nedaudz ārpus sabiedrības," atzīst Rumer. "Es neaizraujos ar to, kas pašlaik ir populārs vai modē. Vēlējos radīt albumu, kura kvalitāte izturētu laika pārbaudi."

Rumer šogad bija nominēta divām Britu mūzikas balvām – kategorijās "Best British Female Solo Artist" un "Best British Breakthrough Act".

Videoklips dziesmai "Slow":

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV