Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Postrock – metal vakars klubā „Nabaklab"

Aiga Leitholde, 24.02.2011. 13:57

Trešdienas, 23.februāra, vakarā klubā „Nabaklab" uzstājās grupas „Dream for Eternity", „The Black Drummer Is A Slave" un čehi „Esazlesa".
Postrock – metal vakars klubā „Nabaklab"

Galerijas:

Koncertu atklāja jauna grupa „Dream for Eternity" no Smiltenes. Trio pieteica dziesmas, klausītājiem skaidrojot to saturisko nozīmi. Grupa dziesmas izpildīja ar patiesu entuziasmu, kas, pakļauts treniņu pieredzei, būs garants stabilam rezultātam nākotnē. „The Black Drummer Is A Slave" savas radošās darbības līdzsvara punktu ir atraduši jau kādu laiku atpakaļ, klausītājus priecēja ar daudzšķautnainu, masīvu skaņu. Vakara viesi čehu grupas „Five Seconds To Leave" un „Esazlesa" kopējā tūrē apceļo Poliju un Baltijas valstis. Mūziķi ceļā atrodas jau piekto dienu, iepriekšējā dienā bija spēlējuši Kauņā, bet līdz šim vislielākais piedzīvojums esot bijuši Polijas koncerti. Izrādās, ka skvoterēšana vairs nav attiecināma tikai uz pamestu māju apdzīvošanu, bet šādi tiek rīkoti underground koncerti. Tādi abām čehu grupām ir bijuši vairāki. Ceļā uz Latviju „Five Seconds To Leave" piemeklēja liela problēma – bundziniekam uzlēca 39 grādus augsta temperatūra, viņš atlabšanai tikai ievietots slimnīcā. „Five Seconds To Leave" tā arī uz skatuves nekāpa, bet „Esazlesa" savā priekšnesumā demonstrēja lielisku metāla žanru sakausējumu, zinoši pārvaldot skaņu deformācijas iespējas, tomēr nezaudējot kopējo sasaistījumu. Grupas „Five Seconds To Leave" bundziniekam atlabšanai ir viena diena, jo nedēļas nogalē grupas spēlē Tallinā notiekošajā „Heliosphere Festival" festivālā. Atpakaļceļā mūziķi sniegs koncertu viesmīlīgajos Preiļos, kur viesosies jau otro reizi.

Foto: „Esazlesa" (foto autors Ingus Bajārs)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV