Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Dziedātājas Elli U singla un videoklipa „You & I" prezentācija

Elli U menedžments, 25.02.2011. 12:51 | komentāri (1)

Dziedātājas Elli U jaunais singls „You & I" ir starptautiskas sadarbības rezultāts. Dziesmas tapšanas procesā apvienojušies latviešu dziedātāja Elli U, angļu ierakstu kompānijas „ZY Records" producents Misters Woo (Mr. Woo) un Zviedrijā populārais dziesmu autors Johans Džons (Johan Jones).
Dziedātājas Elli U singla un videoklipa „You & I" prezentācija

Kompānijas „ZY Records" producents Misters Woo, kurš vairāk kārt ir ieguvis platīna statusu „US Billboard" dziesmu topā, iepazīstināja Zviedru dziesmu autoru Johanu Džonsu ar dziedātājas Elli U daiļradi. Zviedrs iemīlējās meitenes samtainajā balsī un lūdza Misteru Woo sarunāt tikšanos ar Elli U.

Divpadsmit stundu garajā tikšanās reizē ar dziedātāju Elli U, Johans Džons apspēlēja mūziķes skatuves vārdu (angļu valodā U nozīmē Tu), sakot frāzi – Tu un Es, esam nolemti strādāt kopā. Kad tikšanās tuvojās izskaņai, Johans Džons, kuram aiz muguras atrodami daudzi hīti Eiropā un Japānā, kārtējo reizi pierādīja savu autora talantu, pateicoties kuram viņš ir viens no pieprasītākajiem dziesmu autoriem ierakstu kompānijā „Universal Records", radīja vārdus dziesmai „YOU & I".

„Ar dziesmu mani saista īpašas sajūtas. Pirmo reizi izdzirdot melodiju sapratu, ka tā ir mana dziesma. Arī tekstuāli dziesma mani uzrunā. Visi vēlamies mīlēt un būt kopā ar cilvēku ko mīlam, par to arī dziesma," skaidro Elli U.

Elli U iedziedātā dziesma „You & I", pilnībā atbilst modes tendencēm Eiropas populārajā mūzikā. Dziesmas melodija paliek atmiņā jau pēc pirmās noklausīšanās reizes, gribas dejot un dungot līdzi pielīpošo melodiju.

„Elli U talants, darba spējas un sapratne par mūzikas biznesa specifiku apsteidz viņas jauno vecumu. Laiks skaļi paziņot par sevi ir pienācis. „ZY Records" lepojas, ka sadarbojas ar Elli U un esam droši, ka jaunais singls „ You & I" ir nolemts panākumiem," skaidro ZY Records pārstāve Lisa Stenveja (Lisa Stanway).

Lai noformētu singlu, bija vajadzīga jauna dziedātājas fotogrāfija, ko izmantot CD vāciņa dizainam. Dziedātāja vērsās pie Latvijā populārā fotogrāfa Sergeja Kondrašina, ar kuru mūziķei izveidojās veiksmīga sadarbība, pēc pozēšanas 2010. gada Calendar.lv.

Izdzirdot dziesmu, Kondrašinam radās ideja par videoklipa uzņemšanu. Tā kā dziesma ir par mīlestību, klipa uzņemšanai tika izvēlēta skaistākā, romantiskākā vieta pasaulē - Venēcija. Divas no ainām tika uzņemtas viesnīcā „Danieli", kura kļuva populāra pēc filmas „Tūrists" iznākšanas uz ekrāniem.

Par videoklipā redzamajiem tērpiem rūpējās Latviešu dizainers Mārtiņš Pūpols, kurš ir atvēris savu modes namu „MARTIDEAS". Mārtiņš ir vienīgais Latvijas dizainers, kurš sadarbojas ar populārākajiem Itālijas modes namiem, tādiem kā „Armani", „Dolce&Gabbana", „Christian Lacroix".

„Elli U ir talantīga un ļoti skaista! 2010. gadā fotografējot manu kalendāru, veidojām arī aizkulišu video materiālu, tur atklājās, ka Elli U ir ne tikai fotogeniska, bet, ka dziedātājai piemīt arī videogēniskums un artistiskums. Tāpēc nespēju sev atteikt šo iespēju izveidot īstu māksliniecisku video, " skaidro fotogrāfs un videoklipa režisors Sergejs Kondrašins.

Jaunais Elli U singls „You & I" iegādei „iTunes" būs pieejams no 3. marta.

3. martā plkst. 19.00 restorānā „Ciro's Pomodoro" (Galerijā Rīga. 7 stāvs.) notiks videoklipa prezentācija, sarīkojuma īpašais viesis būs Twissman (UK).

Prezentāciju atbalsta: ZYRecords, Ray-Ban, Zonin Proseco, Ciro's Pomodoro, ITunes, Platforma.lv, Marthideas, Calendar.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV