Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Eirovīzijas Nacionālajā atlasē triumfē "Musiqq"

www.eirovizija.lv, 27.02.2011. 03:14 | komentāri (1)

26. februāra vakarā notiekošajā "Eirodziesmas 2011" finālā triumfējusi grupa "Musiqq" no Liepājas ar dziesmu "Angel In Disguise". Tas nozīmē, ka uz Diseldorfā notiekošo Eirovīzijas dziesmu konkursa starptautisko finālu dosies tieši viņi - Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris.
Eirovīzijas Nacionālajā atlasē triumfē "Musiqq"

Eirodziesmas superfināla otrajā vietā ierindojās Lauris Reiniks ar dziesmu "Banjo Laura", bet trešajā - grupa "Pieneņu vīns" ar dziesmu "You Are".

Kopumā Eirovīzijas Nacionālās atlases finālā piedalījās 11 dziesmas: grupa "Blitze" ar dziesmu "Hop", grupa "Pieneņu vīns" ar dziesmu "You Are", Evija Sloka ar dziesmu "Don't Stop The Dance", muzikālā apvienība "D-family" ar dziesmu "Daylight", Jānis Stībelis jeb "Jāņa Stībeļa banda" ar dziesmu "Let It Be Me", duets "Musiqq" ar "Angel In Disguise", "The Secretz" ar "Summer Night", Lauris Reiniks ar "Banjo Laura", dziesma "Live On!" Oksanas Ļepskas izpildījumā, Elīnas Krastiņas-Grences dziedātā "Look Back At Me Again" un "Cinderella", ko izpildīja Ivo Grīsniņš-Grīslis.

Kā zināms, grupa "Triānas parks" no fināla izstājās solistes Agneses Rakovskas slimības dēļ.

Nacionālā fināla uzvarētāju noteica skatītāju balsojums un žūrijas vērtējums attiecībā 50:50. Žūrijas sastāvā bija Sandra Veinberga, Jānis Šipkēvics, Iveta Lepeško, Aigars Dinsbergs, Juris Sējāns, Aivars Hermanis, bet žūrijas vadītājs bija Boriss Rezņiks.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV