Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Notiks specializētais konkurss bundziniekiem „Drum Day 2011"

Elīna Korne, 28.02.2011. 14:49

Mūzikas preču veikals „Tava skaņa" un kompānija „Yamaha" jau otro gadu rīko specializēto konkursu bundziniekiem „Drum Day 2011". Konkursa fināls norisināsies otrdien, 19. aprīlī LMA Studentu klubā, pasākuma īpašais viesis Simon Edgoose (UK). Konkursa galvenā balva YAMAHA DTX550 digitālo bungu komplekts.
Notiks specializētais konkurss bundziniekiem „Drum Day 2011"

Konkursa pirmajai kārtai bundzinieki aicināti pieteikties līdz 4. aprīlim, nosūtot e-pastu uz drumday@yoursound.lv, vēstulē iekļaujot savu ierakstu mp3 formātā, īsu aprakstu par sevi un foto. Pieteikumā tāpat jānorāda dalībnieka vārds, uzvārds, vecums, pieredze, stils un grupa. Iesūtītā informācija tiks publicēta konkursa mājas lapā www.drumday.lv, kuru atverot jebkurš varēs iepazīties ar pretendentiem un noklausīties iesūtītos ierakstus. Kompetenta žūrija, izvērtējot iesūtītos skaņu ierakstus, atlasīs 10 finālistus, kas cīnīsies par konkursa galveno balvu. Finālistu vārdi tiks paziņoti 11. aprīlī.

Konkursa fināls norisināsies otrdien, 19. aprīlī plkst. 20:00 LMA Studentu klubā, Raiņa bulvārī 23, kurā dalībnieki izlozes kārtībā rādīs savu meistarību. Katru priekšnesumu žūrija vērtēs pēc vairākiem parametriem – tehnika, stila izjūta un atraktivitāte. Vērtēšana notiek pēc piecu punktu skalas, tajā piedalās starptautiska žūrija, profesionāli bundzinieki un mūziķi, firmas YAMAHA un mūzikas preču veikala „Tava Skaņa" pārstāvji. Uzvarētājs, kurš saņems visvairāk punktu pēc žūrijas vērtējumu apkopošanas, iegūs savā īpašumā YAMAHA DTX550 digitālo bungu komplektu (Sīkāka informācija par balvu).

Otrajai vietai PAISTE šķīvju komplekts, tāpat būs arī balvas no veikala "Tava Skaņa".
Pasākuma īpašais viesis - Simon Edgoose (UK).

Pilns konkursa nolikums un plašāka informācija www.drumday.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV