Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

"Bērnības milicija" izdod EP

Aiga Upiniece, 01.03.2011. 09:25

5. martā klajā nāks grupas "Bērnības milicija" EP "Nevieta".
"Bērnības milicija" izdod EP

Šis ir pirmais veikums pēc grupas sastāva maiņas 2010. gadā. Šobrīd grupā spēlē Juris Simanovičs (ģitāra), Aiga Upiniece (bass) un Aigars Valdmanis (bungas). Līdz šim Aigars spēlējis tādās Latvijas underground publikai labi zināmās grupās kā "Trobels", "Embrijs" un "Dun Dun".

Albumā iekļautas četras dziesmas, tostarp arī "Ļaunā krāsā", kas klausāma mūzikas izdevniecības "Tornis" 2010. gada novembrī izdotajā dažādu izpildītāju izlasē "20 gadi 20 dziesmas" un par kuru šobrīd iespējams balsot Radio Naba LV Top 10.

EP iekļauto dziesmu saraksts:
1. Dieva pirksts
2. Kāda balss kliedz
3. Ļaunā krāsā
4. Industrija

Dziesmas "Dieva pirksts" un "Ļaunā krāsā" jau pieejamas bezmaksas lejupielādei www.bernibasmilicija.lv. Pēc EP izdošanas lejupielādei būs pieejamas arī pārējās divas dziesmas. EP "Nevieta" tiks izdots ierobežotā 150 eksemplāru tirāžā un to iegādāties būs iespējams tikai "Bērnības milicijas" koncertos.

EP "Nevieta" ir viens no pēdējiem lenšu ierakstiem, kas veikts leģendārajā Alises ielas Tornī, Mārča Bērziņa un Jāņa Daugavieša vadībā, 2010. gada vasarā. Albums ierakstīts un miksēts analogā, bet māsterēts – digitālā formātā.

"Nevietas" prezentācijas koncerts notiks 5. martā, bārā "MiiT", Lāčplēša ielā 10, Rīgā. Sākums plkst. 21:00, ieeja – no 20:00. Pēc koncerta spēlēs DJ Kārlis Dagilis. Ieejas maksas pasākumā nebūs, toties būs iespēja ziedot grupas trešā albuma ierakstam.

Grupa pateicas Zanei Šintai, Jānim Daugavietim, Artūram Liepiņam, Ivaram Preimanim, Mārcim Bērziņam un VIDEOMEDIA.LV par atbalstu albuma tapšanā.

Sekojiet līdzi jaunumiem twitter.com/bmilicija, kā arī grupas ziņu lapās muzika.draugiem.lv/bernibasmilicija un myspace.com/bernibasmilicija.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV