Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Double Faced Eels koncerts Sapņu Fabrikā jau šovakr!

easyget.lv, 08.05.2007. 10:30 | komentāri (2)

Īpašās rūpēs par savu klausītāju, grupas „Double Faced Eels” 8.maija koncerts Sapņu Fabrikā sāksies jau plkst. 19:00, kad pirmos atnācējus iekustinās Kaspars Zaviļeiskis dīdžeja lomā. Jau plkst. 19:40 uz skatuves kāps grupa Backyard (tepat no jaunizveidotās Eiropas Savienības), kas perfekti prot adaptēties jebkuros muzikālos laika apstākļos, un 2 nedēļu laikā izveidojuši latvisku repertuāru.
Double Faced Eels koncerts Sapņu Fabrikā jau šovakr!
Neilgi pēc astoņiem uz skatuves atskanēs tauru skaņas – spēlēs LNO orķestra kvintets. Savukārt paši vakara vaininieki – DFE uz skatuves kāps plkst. 21:00, lai piedāvātu skatītājiem ne tikai jaunu koncertprogrammu – 2 stundu garu šovu, bet arī atklātos jaunā un eksplozīvā realitātes līmenī (Chikijs apgalvo, ka prot tēlot gludekli).

Par koncerta kuplinājumu pie atbildības varēsiet saukt vakara īpašos viesus - Arti Dvarionasu, Olgu Rajecku, Žaneti un Sabīni Skarules, deju studiju "Aggressive". Koncertā, protams, piedalīsies arī klejotājs leģenda - zilais lācis no Vostokas

Pirms koncerta apmeklētājam ir bijusi iespēja DFE mājas lapā www.dfe.lv izvēlēties dziesmu un ietekmēt grupas repertuāru. Par dziesmām – favorītēm un no saraksta svītrotajām pēdējie dati tiks apkopoti pāris minūtes pirms kāpšanas uz skatuves, tāpēc vēl visas dienas garumā varat pielikt savu pirkstu koncerta repertuāra tapšanā.

Biļetes iegādājamas visās „Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās. To cena kasēs pasākuma dienā būs Ls 8.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV