Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Lassie the Cat" aicina piecelties

Lassie the Cat, 03.03.2011. 13:04 | komentāri (2)

Latvijas progressive death metal grupa "Lassie the Cat" nupat pabeiguši ierakstu pie sava jaunākā skaņdarba „Celies un atgriezies". Singls ir ierakstīts februāra beigās sadarbībā ar Gintu Lundbergu.
"Lassie the Cat" aicina piecelties

„Uzskatām, ka ar „Celies un atgriezies" esam trāpījuši īstajā laikā, kad Latvijas iedzīvotājs savā zemē vairs īsti nejūtas kā savās mājās, tāpēc cenšas savas mājas meklēt ārpus Latvijas. Atsakoties no dzīves dzimtenē, mēs daļēji pazudinām mūsu pašu – latvieša identitāti – un atveram plašāk durvis uz savām mājām, tai pat laikā, nicinot un nosodot jebkāda veida nevēlamu parazītu iesakņošanos Latvijā." Tā saka Lassie the Cat vokālists un dziesmas teksta autors Marko Rass.

Dziesmas teksts pēc savas būtības ir diezgan brutāls un iespējams, ka kādam tas liksies nosodāms, taču šeit nekādā mērā neviens netiek apvainots vai nepatiesi apsūdzēts. Tas ir aicinājums Latvijā dzīvot kā latvietim un cienīt mūsu valsts valodu un karogu, neaptraipot un neaizsedzot un neaizvietojot mūsu simbolus ar svešiem un provocējošiem simboliem, kas domāti kā protests pret valsti, kurā dzīvojam.

„Paši vien mēs esam savas laimes kalēji, un labi mēs dzīvosim tikai tad, kad apzināsimies, kas mēs esam, kur mēs esam un par ko mēs pastāvam. Viss, kas ir jādara, ir jādara mums pašiem" – turpina Marko.

Dziesma:

Dziesma bez maksas ir lejupielādējama šeit:

http://www.failiem.lv/list.php?i=frzapp

Grupas profils portālā Draugiem.lv:

http://www.draugiem.lv/lassiethecat

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV