Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

"Dislocation" izdod albumu

Ian, 08.03.2011. 14:15

Pretrunīgi vērtētā pašmāju progressive/ oriental/ death metal grupa "Dislocation" piesaka albumu „Sagul".
"Dislocation" izdod albumu

Sagul (no lezgīnu valodas – „pateicība" ) ir grupas otrais ieraksts, ar tīrā balsī dziedošu bundzinieku, rūcošu ģitāristu, austrumu mūzikas elementiem, melodiskām daļām, agresīvu death metal.

"Dislocation" ir Renāts – bungas, perkusijas, balss, duduks, Oskars – ģitāra, Kaspars – ģitāra, balss, Toms – bass.

Grupa radusies 2005. gada nogalē, kā ierasts, mainoties dažādiem sastāviem, muzikāliem meklējumiem, koncertdzīve un ieraksti sākas - 2009. gadā, kad tiek publiskots demo cd „XXIX", ņiprs progresīvs death metal, kurā dzirdami arī klasiskie sieviešu vokāli.
Grupas skanējums jau sākotnēji bija tendēts uz progressive / death metal bāzes, krustojot to ar dažādiem citiem mūzikas stiliem, kas ļoti neierasti Dislocation gadījumā – iespējams, pirmā pašmāju smagā grupa, kas savā skanējumā izmato austrumu mūzikas elementus – korāna dziedājumus un duduku.

Audio: http://draugiem.lv/dislocation
http://www.myspace.com/banddislocation

No šodienas albums pieejams mūzikas veikalā "Randoms" , savukārt albuma ieskandināšana nepierastā – akustiskā versijā - "Randoms Dīvānvakara" ietvaros notiks šo piektdien, 11. martā, plkst. 17:00, ieeja bezmaksas.

Albuma prezentācija „uz pilnu klapi" rībēs 26. martā kluā "Nabaklab". Kopā ar Dislocation skatuvi dalīs somu indie/ shoegaze zvaigznes "Murmansk", spāņu melanholiskie progressive metal trio -"Kathaarsys", Jelgavas gotiskie klasiķi "NightTales" un labi glabātais Latvijas death metal noslēpums - kvintets "Malduguns".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV