Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Uzņemšana konkursā „New Legend" turpinās

Maksims Tjuļkins, 10.03.2011. 11:28

Jauno izpildītāju konkurss „New Legend" meklē jaunus un talantīgus dziedātājus.
Uzņemšana konkursā „New Legend" turpinās

Konkursa balvu fonds:
- 1. vieta – 200 Eiro;
- Skatītāju simpātiju balva – 150 Eiro;
- Spilgtākiem un interesantākiem konkursa dalībniekiem žūrijas priekšsēdētājs - Riks dos iespēju ierakstīt dziesmu studijā, kurā ierakstījās Linda Leen, Lauris Reiniks, Lady Bird, Samanta Tīna un citi;
- Pusfinālu dalībnieki tiks aicināti uz "Latvijas Radio 4", kur viņi vārēs pastāstīt par sevi un atskaņot savu labāko kompozīciju ierakstus.

Konkursa pusfinālu datumi:
6. pusfināls – 18. martā;
7. pusfināls – 8. aprīlī;
8. pusfināls – 29. aprīlī.

Finālā tiek 2 dalībnieki no katra pusfināla. Viens no tiem ir tas dalībnieks, kurš 1., 2. un 3. tūrē kopumā saņēma visvairāk baļļu no žūrijas kolēģijas. Otro finālistu nosaka skatītāji. Katram skatītājam ir tiesības nobalsot par vienu konkursantu. Izpildītājs, kurš saņem visvairāk skatītāju balsu - tiek finālā.
Konkursa „New Legend" fināls notiks 6. maijā.

12. maijā, kompānijas "Tallink" kruīza prāmī "Romantika" notiks konkursa „New Legend" gala-koncerts, kurā piedalīsies konkursa finālisti un labākie dalībnieki.

Konkurss "New Legend" apvieno uz vienas skatuves jaunus dziedātājus ar mūziķiem, kuri ir ieguvuši panākumus un skatītāju atzinību. Par „New Legend" viesiem jau ir bijuši tādi izpildītāji, kā Sabīne Berezina, KristinaKorvin, Nikolajs Puzikovs un Samanta Tīna.

Konkursa oficiālā mājas lapa - www.newlegend.lv
Tālrunis: 27461714
E-pasts - newlegend@newlegend.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV