Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Iznāks Alises Jostes pirmais albums

Dace Volfa, 14.03.2011. 15:10

21. martā mūzikas izdevniecība „I Love You Records" laidīs klajā dziesminieces Alises Jostes pirmo albumu. Šodien Radio 101 pirmatskaņojumu piedzīvoja dziesmas „Ill –omened" un „A Thousand Questions".
Iznāks Alises Jostes pirmais albums

Albumā iekļautas 12 Alises pašsacerētas dziesmas, kas ierakstītas 2010. gada vasarā lauku mājās. Materiālu Rīgā miksēja skaņu režisors Krišjānis Geidāns, bet māsterēšanu veica Bjorns Hansels Stokholmā.

Vēl pirms Alises albuma izdošanas ar to varēs iepazīties Radio 101 klausītāji Toma Grēviņa programmā. Toms ir izvēlējies šo ierakstu par nedēļas albumu un no otrdienas, 15. marta, katru vakaru atskaņos dziesmas no tā.

„Man kā izteikti kautrīgam cilvēkam vienmēr ir bijis grūti runāt par to, kas ar mani notiek, ko es domāju un jūtu. Ilgi tas tika sevī krāts un slāpēts, līdz brīdim, kad nenoskārstu sakritību rezultātā melodiskā forma kļuva par viedu, kādā beidzot runāt atklāti gan ar apkārtējiem, gan sevi pašu," par savu mūziku stāsta Alise Joste.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV