Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas vēstniecība atbalsta Latvijas mūziķus Tallinas Mūzikas nedēļā

Ārlietu ministrijas Preses centrs, 23.03.2011. 12:27

25.martā ar Latvijas vēstniecības Igaunijā atbalstu Tallinas Mūzikas nedēļas ("Tallinn Music Week") ietvaros „Nordic Hotel Forum" viesnīcā tiek organizēts iepazīstināšanas pasākums ar Latvijas grupām - „Goran Gora and The Yrs", „Soundarcade" un „Woodpecker Project" kā arī ar Latvija mūzikas industrijas pārstāvjiem no „BrainStorm Records and Management", MicRec Publishing", „Positivus Festival", „Instrumenti" Management", „I Love You Records", „Astro'n'out" Management Avantis Promo", „Goran Gora" Management", „Meteor Agency" un „SoundDivision Studious".
Latvijas vēstniecība atbalsta Latvijas mūziķus Tallinas Mūzikas nedēļā

Latvijas vēstnieks Igaunijā Kārlis Eihenbaums kopā ar Latvijas mūziķiem, kultūras sfēras un mūzikas industrijas pārstāvjiem informēs par Latvijas aktualitātēm, kā arī piedāvās nobaudīt tradicionālo Rīgas melno balzamu un saldumus no Latvijas.

Latvijas pārstāvji, kas šogad kuplā skaitā piedalīsies starptautiskā mūzikas industrijas konferencē – festivālā "Tallinn Music Week", kas norisināsies Tallinā no 24. līdz 26. martam, priecēs arī ar trijiem koncertiem 25. un 26. martā (www.tallinnmusicweek.ee).

Foto: Goran Gora, foto autors Ingus Bajārs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV