Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Jauno izpildītāju konkurss „Nāc sadziedāt" 2011 pulcē rekordlielu dalībnieku skaitu

Sandis Mohovikovs, 28.03.2011. 10:50 | komentāri (1)

19. martā visas dienas garumā Rīgas Stradiņa universitātes Aulā norisinājās Jauno izpildītāju konkurss „Nāc sadziedāt", kurā piedalījās vairāk kā 500 bērni un jaunieši no visas Latvijas.
Jauno izpildītāju konkurss „Nāc sadziedāt" 2011 pulcē rekordlielu dalībnieku skaitu

Galerijas:

Jaunos Latvijas izpildītājus no Ludzas, Valmieras, Jelgavas, Ogres, Balviem, Liepājas, Ventspils un citām pilsētām atklāja profesionāla un kompetenta žūrija – Ieva Kerēvica, Igo, Guntars Račs, Ieva Akurātere un Aigars Grāvers.

Konkursā piedalījās solisti un popgrupas. Dalībnieki tika vērtēti trīs vecuma grupās.

Jaunākajā solistu vecuma grupā galveno balvu ieguva Ainārs Grundmanis no Ozolniekiem, vidējās vecuma grupas uzvarētāja Valērija Čuvizova no Ventspils, bet vecākajā solistu grupā par labāko atzīta Anna Zankovska no Skrundas, tika atklāti arī ļoti daudzi citi talantīgi, perspektīvi un atraktīvi bērni un jaunieši – solisti un popgrupas. Konkursu vadīja Aina Poiša.

„Nāc sadziedāt" radošā komanda un žūrija saka lielu paldies par atsaucību, profesionalitāti, izturību visiem dalībniekiem un viņu atbalstītājiem, lai konkursā „Nāc sadziedāt" vienmēr valda prieks, jaunatne, vēlme dziedāt un radīt!

„Latvijas lielākā bagātība ir talantīgi, radoši un aktīvi jaunieši. Mums ir liels prieks, ka Latvijā ir tik daudz dziedošu jaunu cilvēku, kas pulcējās konkursā „Nāc sadziedāt", garšas baudījums, ko sniedz Fazer vienmēr iedvesmos skanīgām dziesmām", teic konkursa ģenerālsponsora „Fazer" kompānijas rīkotājdirektors Ivars Skrebelis

2012 gadā norisināsies Jauno izpildītāju konkursa „Nāc sadziedāt" trīs gadu jubilejas svinības, varam apsolīt, ka tas būs patiesi vērienīgas, turpināsim priecēt un pārsteigt gan rīdziniekus, gan pilsētas viesus.

Konkursa atbalstītāji: Rīgas Stradiņa universitāte, Fazer, Tallink, Inbox.lv ledus halle, Ziedu salons EE, Valleta, Fantasy park, Digitālā pele, Ķeizarmežs, GG audio, Moora, Islande hotel, Avoti, Mammam.lv/Tetiem.lv, Draugiem.lv, Kasnotiek.lv, Easyget.lv, Delfi.lv

Fotogrāfs – Valters Preimanis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV