Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Dzīvnieku pansija "Ulubele" un "Putnu balle" aicina uz koncertu Mārupes kultūras namā

Anete Kalniņa, 28.03.2011. 13:56

Grupa "Putnu balle" gatavojas iepriecināt savus klausītājus ar īpašu un sirsnīgu koncertprogrammu 1.aprīlī plkst.19.00 Mārupes kiltūras namā, dāvājot klausītājiem ne vien sirdsiltumu un īpašu atmosfēru, bet arī skaistas un visiem labi zināmas dziesmas īpašā skanējumā, kā arī aicinās veikt gaišus darbus kopā ar biedrību "Dzīvnieku pansija Ulubele".
Dzīvnieku pansija "Ulubele" un "Putnu balle" aicina uz koncertu Mārupes kultūras namā

Pirms koncertiem „Putnu balle" kopā ar „Ulubeles" ļaudīm aicinās rūpēties par pamestiem dzīvniekiem, dāvāt sirdsiltumu kādam noklīdušam zvēriņam, būt atbildīgiem un iecietīgiem pret tiem, ko esam pieradinājuši. Tiks demonstrēta videofilma par „Ulubeles" darbību, būs pieejama plaša informācija par to, kā mēs varam palīdzēt dzīvniekiem.

Arī vēlāk koncertā gaidāma patiesa un ģimeniska noskaņa, kuru uzburs populārākās "Putnu balles" dziesmas "Spārni un vējš", "Divi enģeļi" un citas.

Biļetes iespējams iegādāties www.bilesuparadize.lv un Mārupes kultūras namā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV