Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Valmierā norisināsies koru kolektīvu skate

Elīna Neimane, 30.03.2011. 11:14

Svētdien, 3.aprīlī, no plkst. 15 Valmieras 5.vidusskolā norisināsies bijušā Valmieras rajona koru kolektīvu skate, kurā piedalīsies Valmieras un Valkas apriņķu kolektīvi.

Skatē piedalīsies politiski represēto vīru koris „Baltie bērzi" (diriģente Inga Zirne), senioru koris „Sudrablāse" (diriģente Larisa Stivriņa), vīru koris „Imanta" (diriģente Irēna Zelča), sieviešu koris „Jumara" (diriģente Inga Zirne), jauktais koris „Imera" (diriģents Imants Točs), jauktais koris „Valmiera" (diriģents Mārtiņš Klišāns), Valmieras Kultūras centra un Vidzemes Augstskolas jauniešu koris „Skan" (diriģente Irēna Zelča), jauktais koris „Vaidava" (diriģente Inese Sudraba), jauniešu koris „Konsonanse" (diriģents Imants Točs), kā arī Sējas novada jauktais koris „Sēja" (diriģents Kaspars Ādamsons).

Koru skates mērķis ir pārbaudīt 2013. gada Dziesmu un Deju svētku Noslēguma koncertam paredzēto repertuāru, kā arī gatavoties reģionālajiem koru svētkiem, kas šogad norisināsies Alojā, Bauskā, Dundagā, Mazsalacā, Alūksnē, Rīgā un Ērgļos. Koru repertuāra pārbaudes skates Latvijas novados un pilsētās norisināsies no 2. aprīļa līdz 14. maijam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV