Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"Within Temptation" izdod albumu „The Unforgiving"

Armands Rušenieks, 01.04.2011. 10:38

Marta beigās holandiešu rokgrupa „Within Temptation" izdevusi savu piekto studijas albumu „The Unforgiving", kas ir konceptalbums ar mūziku, komiksu un īsfilmām.
"Within Temptation" izdod albumu „The Unforgiving"

Jaunais albums iezīmē jaunu muzikālo virzienu grupas daiļradē. „Mēs sapratām, ka nevaram atkal atkārtot to pašu. Ar mūsu iepriekšējo albumu „The Heart Of Everything" bijām izpildījuši savu misiju un sasnieguši mērķi, tādā ziņā šis albums bija perfekts. Tagad vēlējāmies radīt ko jaunu un mums par prieku tas notika dabiski un nepiespiesti," stāsta grupas dalībnieki.

„Šķiet, ka, rakstot jaunā albuma dziesmas, esam atgriezušies pie mūsu 80.gadu elkiem – „Sisters Of Mercy" un „Marillion", „Europe" un „A-Ha", „Depeche Mode" un „Metallica"," stāsta grupas ģitārists Robert Westerholt.

Albums „The Unforgiving" nav tikai mūzikas albums tradicionālā izpratnē. Tas sevī ietver arī komiksu un īsfilmas, kas veido stāstu par dzīvi, mīlestību, atriebību, dusmām un nožēlu. Stāsts balstīts uz amerikāņu komiksu autora Stephen O'Connell (BloodRayne, Dark 48) idejām un to ilustrējis Romano Molenaar (Witchblade, Darkness, X-Men).

Albums „The Unforgiving" pieejams arī CD+DVD versijā, kurā iekļautas dziesmu „Faster", „Sinéad" un „Shot In The Dark" īsfilmas un dzīvās uzstāšanās, kā arī dziesmu „Where Is The Edge" un „Utopia" videoklipi.

Pavasarī plānotā grupas koncertturneja pārcelta uz rudeni sakarā ar grupas ģitārista Robert Westerholt un vokālistes Sharon den Adel gaidāmo ģimenes pieaugumu.

Grupa „Within Temptation" tiek dēvēta par vienu no pēdējās desmitgades lielākajiem veiksmes stāstiem Eiropas metālmūzikā. Grupu 1996.gadā Nīderlandē izveidoja ģitārists Robert Westerholt un dziedātāja Sharon den Adel. Plašāku popularitāti ārpus savas valsts robežām viņi iemantoja 2000.gadā ar savu otro albumu „Mother Earth".

Videoklips dziesmai "Faster":

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV