Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Dziedātāja k.d. lang izdod jaunu albumu „Sing It Loud"

Armands Rušenieks, 01.04.2011. 10:44 | komentāri (1)

11.aprīlī klajā nāks kanādiešu dziedātājas k.d. lang un viņas grupas „The Siss Boom Bang" jaunākais albums „Sing It Loud".
Dziedātāja k.d. lang izdod jaunu albumu „Sing It Loud"

„Sing It Loud" ir pirmais k.d. lang albums, kas dziedātājai tapis kopā ar savu grupu, kopš viņas karjeras pirmsākumiem pirms vairāk nekā 20 gadiem, kad viņa izdeva albumus kopā ar grupu „Reclines".

„Sing It Loud" seko 2008.gadā izdotajam albumam „Watershed". To producējusi k.d. lang un grupas „The Siss Boom Bang" mākslinieciskais vadītājs Joe Pisapia, kura Nešvilas studijā arī ticis veikts albuma ieraksts. Lielākā daļa dziesmu ierakstītas „dzīvās sesijas" laikā.

Albuma pirmais singls „I Confess" sarakstīts kopā ar taustiņinstrumentālistu Daniel Clarke un ģitāristu Joshua Grange.

Papildus oriģinālmūzikai albumā dzirdama arī jauna versija grupas „Talking Heads" dziesmai „Heaven".

Līdz 12.aprīlim jauno albumu pilnā garumā iespējams noklausīties internetā. [http://www.amazon.com/K.-D.-Lang/e/B000APUQCW/ref=ep_artist_tab_glance?_encoding=UTF8&sn=d]

Dziedātāja k.d. lang saņēmusi četras „Grammy" balvas un viņai piešķirts Kanādas orderis – šīs valsts augstākais apbalvojums. Savas karjeras laikā viņa sadarbojusies ar tādiem mūziķiem kā Tonijs Benets, Rojs Orbisons un Eltons Džons. 2010.gadā, atzīmējot savas karjeras 25 gadus, viņa izdeva dziesmu izlasi „Recollection".

Dziesmas „I Confess" videoklips: http://perezhilton.com/2011-03-31-kd-lang-i-confess-music-video-premiere

K.d. lang uzstāšanās „Sunset Sessions": http://vimeo.com/20859852

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV