Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Musiqq" izdod Eirovīzijas dziesmas singlu un dodas uz Amsterdamu

Mikrofona ieraksti, 08.04.2011. 11:21

Grupa "Musiqq", kura ar dziesmu „Angel in Disguise" izcīnīja tiesības pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Vācijā, rīt dosies pirmajā dziesmas veicināšanas braucienā uz Nīderlandes galvaspilsētu Amsterdamu, kur paredzēta tikšanās ar medijiem un uzstāšanās vienā no centrālajiem Amsterdamas klubiem „Air".
"Musiqq" izdod Eirovīzijas dziesmas singlu un dodas uz Amsterdamu

Pasākumā „Eurovision in Concert" bez „Musiqq" piedalīsies vēl daudzu valstu pārstāvji, starp kuriem arī pārstāvji no Austrijas, Polijas, Ukrainas, Krievijas, Šveices, Serbijas, Somijas, Armēnijas un Nīderlandes. Parasti šie koncerti pulcē lielu apmeklētāju skaitu un ir mediju uzmanības centrā.

Uz Amsterdamu grupa līdzi vedīs speciāli konkursa veicināšanas vajadzībām sagatavoto CD singlu, kurā ir iekļautas trīs dažādas dziesmas „Angel in Disguise" versijas – oriģinālā, karaoke versija un producenta Lotara Lodziņa sadarbībā ar Jāni Kalvi veidotais Boyza II remikss. Papildus šīm dziesmām singlā iekļautas arī dziesmas „Abrakadabra" angliskā versija un dziesma „Dance With Somebody", kas savukārt ir grupas šī brīža aktuālākā singla „Dzīve izdodas" angļu versija.

No nākamās nedēļas singls būs pieejams mūzikas ierakstu veikalos Latvijā un vairākās vietās Amsterdamā. Mp3 versijā singls jau ir pieejams Doremi.lv.

Grupas braucienu uz Amsterdamu atbalsta Liepājas domes kultūras pārvalde, bet organizē kompānija „Mikrofona ieraksti", kas 17. aprīlī atzīmes 15. darbības gadadienu.

Vairāk par Amsterdamas pasākuma dalībniekiem:

Nākamā dziesmas veicināšanas vizīte ir plānota aprīļa beigās Beļģijā, kur paredzēta ļoti vērienīga programma un vairākas uzstāšanās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV