Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Musiqq" atgriezušies no Amsterdamas

Mikrofona ieraksti, 11.04.2011. 13:02

Grupa "Musiqq" vakar atriezās no savas pirmās eiro dziesmas "Angel In Disguise" veicināšanas vizītes, kas notika Nīderlandes galvaspilsētā Amsterdamā. Uz turieni grupa bija devusies, lai sniegtu intervijas un kopā ar vēl 19 valstu pārstāvjiem uzstātos klubā „Air".
"Musiqq" atgriezušies no Amsterdamas

Grupas dalībnieki no vizītes atgriezās ļoti apmierināti. Kopumā tika sniegtas 16 intervijas dažādiem medijiem tostarp Vācijas telekompānijai NDR un Nīderlandes Nacionālajai televīzijai, Krievijas kanālam „Muz TV" un daudziem citiem.

Pasākumā piedalījās arī Lielbritānijas pārstāvji, agrāk Eiropā pazīstamā grupa „Blue", ar kuriem izdevās kopīgi parunāt par to, cik skaistas meitenes dzīvo Latvijā, un apmainīties ar ierakstiem.

Grupas uzstāšanos klubā „Air" noskatījās aptuveni tūkstotis klausītāju. Jau stundu pirms koncerta sākumā pie kluba bija izveidojusies milzīga rinda. Grupas uzstāšanās noritēja nevainojami , pēc kura Marats un Emīls neslēpa savu prieku par padarīto: „Kopumā esam ļoti apmierināti ar šo vizīti, un uzskatām to par vērtīgu, pirmām kārtām jau tāpēc, ka tagad mazliet reālāk saprotam, ap ko te lietas grozās un kā tas viss notiek. Ir gana jautri un esam priecīgi par katru jaunu kontaktu un pieredzi, ko ieguvām. Esam uzaicināti arī uz līdzīgu pasākumu Londonā, bet vēl nav izlemts, vai tur dosimies. Droši zināms, ka aprīļa beigās braucam uz Beļģiju, kur paredzētas vairākas uzstāšanās līdzīgos pasākumos."

Grupai līdzi uz Amsterdamu bija devies arī kompānijas "Mikrofona ieraksti" pārstāvis, kurš visiem preses, radio un TV pārstāvjiem izdalīja tikko kā izdoto dziesmas „Angel in Disguise" CD singlu.

No šīs nedēļas singls digitālā formātā būs pieejams visās Eiropas valstīs, kā to paredz kompānijas „Mikrofona ieraksti" vienošanās ar Vācijas ierakstu kompāniju „Cap Sounds" , kas singlu nosūtīs visām radiostacijām Vācijā un rūpēsies par grupas publicitāti gan Vācijā, gan Austrijā un Šveicē.

Pavisam nedaudz laika ir atlicis līdz grupas lielkoncertam „Dzīve izdodas" , kurš notiks 29. aprīlī „Sapņu fabrikā" un kuram grupas dalībnieki pastiprināti gatavojas. Koncertā grupa sadarbosies ar „dzīvo" mūziķu sastāvu un tāpēc visi lielākie hiti tajā skanēs pavisam jaunā un līdz šim nedaudz neierastā veidā. Biļetes uz koncertu iegādājamas www.bilesuparadize.lv.

Vairāk bilžu no Amsterdamas šeit: http://www.doremi.lv/?gallery

Foto autors Guntars Račs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV