Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas Universitātes Radio NABA jauns raidījums - „Sound Round"

Uldis Gedra, 12.04.2011. 11:01

Šodien, 12.aprīlī, plkst. 21.00 pirmo reizi radio NABA FM 93,1 skanēs raidījums „Sound Round" ("Skaņu aplis").
Latvijas Universitātes Radio NABA jauns raidījums - „Sound Round"

Raidījuma nosaukums "Sound Round" galvenokārt simbolizē plates, no kurām tiek atskaņota mūzika. Toties tā nav vienīgā nozīme. Izklāstot nosaukuma simbolismu sīkāk - skaņa ir mehāniskas svārstības un tās vienmēr ir mums apkārt, savukārt aplis ir viena no izplatītākajām figūrām - zemeslode, pulkstenis, ritenis, plate u.c. Aplis simbolizē mūžīgo turpinājumu, nepārtraukto kustību un harmoniju.

Raidījuma un tā vadītāja Dj Monsta moto - Mūzika Ir Mana Māksla. "Sound Round" tiks piedāvāta jaunā un aktuālā mūzika miksa veidā ar "skrečošanas" un "ritma žonglēšanas" elementiem, tāpat netiks aizmirsts par skaņdarbiem ar klasisku vērtību. Pārstāvētie mūzikas žanri ir Broken Beat/Nu, Jazz/Funk/Nu, Soul/Electro, Swing/Hip Hop/D'n'b/Liquid, Funk/Dub, Step/Latin/Afro. Dj Monsta atskaņotajā muzikālajā spektrā vēlas parādīt un ļaut klausītājam sadzirdēt smalkākas melodijas, harmonijas un ritmus.

Dj Monsta dīdžeja gaitas uzsāka 1992.gadā. Mākslinieks ir piedalījies vairākos ierakstos un sadarbojies ar dažādiem džeza un klasiskās mūzikas izpildītājiem. Viņš bija pirmais Dj, kas uzstājās Sanktpēterburgas džeza filharmonijā. No 2008.gada aktīvi muzicēja kopā ar saksofonistu un komponistu Niku Gothamu. No šīs sadarbības ir radies jauns muzikāls projekts NiMo. Joprojām muzicē kopā ar Gustavo. Dj Monsta regulāri uzstājas klubos un dažādos pasākumos.

"Sound Round" Radio NABA skanēs katru otrdienu plkst. 21.00-22.00

Pagriez pasauli!

Radio NABA
www.radionaba.lv
http://twitter.com/radionaba

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV