Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sākusies pieteikšanās Latvijas Universitātes jauno mūzikas grupu konkursam

Latvijas Universitātes Preses centrs, 12.04.2011. 13:49

Līdz  2. maijam iespējams pieteikties Latvijas Universitātes jauno mūzikas grupu konkursam. Konkursam var pieteikties mūziķu grupas, kurās vismaz viens dalībnieks ir Latvijas Universitātes (LU) students, un kas nav noslēgušas līgumus ar mūzikas ierakstu kompānijām, kā arī nav izdevušas oficiālus albumus.
Sākusies pieteikšanās Latvijas Universitātes jauno mūzikas grupu konkursam

Lai piedalītos konkursā, mūziķiem līdz 2.maijam aizpildīta pieteikuma veidlapa un audio ieraksts MP3 formātā ar 3 oriģināldziesmām jānosūta uz e-pasta adresi info@lu.lv ar norādi konkursam vai pa pastu ar norādi LU Preses centram (Raiņa bulv. 19 - 127, Rīga), vai arī jāiesniedz klātienē LU Preses centrā, Raiņa bulv. 19 - 127.telpā.

Konkurss notiek divos etapos. Līdz 5.maijam tiks paziņoti iesūtīto skaņu ierakstu konkursa pirmā etapa uzvarētāji (seši labākie), kas iegūs tiesības 12.maijā uzstāties klubā NABAKLAB (Z.A.Meirovica bulv. 12, Rīgā). Konkursa vērtēšanas kritēriji — izpildījums, ideju novitāte un oriģinalitāte, skatuves tēls u.tml. Priekšroka tiek dota tiem mūziķiem, kuri izpilda pašu sacerētas dziesmas un kuru kompozīcijas ir dalībnieku dzimtajā valodā.

Rezultātu paziņošana notiks 12.maijā no plkst. 22.00 līdz 22.30. Žūrija noteiks trīs labākās grupas, piešķirot pirmo, otro un trešo vietu.

Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems atzinības rakstus un balvas, pirmās vietas ieguvējam papildus tiks piešķirts ieraksta laiks studijā un iespēja uzstāties Jauno studentu svētkos „Aristotelis 2011" š.g. 4.septembrī.

Konkurss notiek jau sesto gadu, un tajā dalību pieteikušas vairāk kā 150 grupas. Iepriekšējos gados uzvarējušas grupas, piemēram, „Das Sonntags Legion", „The Movies" (tagad „Tribes of the City"), „Ēnu kaleidoskops", kas pēc tam izdevušas arī albumus un kļuvušas atpazīstamas ne tikai Latvijā.

Konkursu organizē LU Studentu padome, radio NABA (FM 93,1) un LU Preses centrs sadarbībā ar O!Karte.

Konkursa nolikums un pieteikuma anketa atrodama LU portālā www.lu.lv/jmk

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV