Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Klubā "Rock'n'Riga" norisināsies jauns grupu konkurss

Dāvis Balodis, 13.04.2011. 10:10

Konkurss „Marshall Battle of Bands" tiek rīkots, lai noskaidrotu grupu, kurai tiks dota iespēja uzstāties Lietuvas rokfestivālā „Rock Nights" 5. augustā.
Klubā "Rock'n'Riga" norisināsies jauns grupu konkurss

Konkursa pirmajā kārtā uz skatuves kāps grupas "Relicseed" un "Pūķa gars". Īpašais žūrijas viesis būs grupas Triānas Parks bundzinieks Edgars.

Konkursā piedalīties ir uzaicinātas astoņas grupas: "Relicseed", "Wildborn", "Pūķa Gars", "Faithful In Misfortune", "Black Apple Market", "Art Of Keeping Secrets", "Freelancers" un "Medieval Child". Lai objektīvāk noskaidrotu uzvarētāju, ir izveidota šāda vērtēšana sistēma – katru sestdienu sacenšas divas grupas, katra grupa izpilda pa trīs dziesmām. Pirmā dziesma - kaverversija, ko vērtē žūrija. Otrā dziesma – oriģināldziesma, kur uzvarētāju noskaka skatītāji – ovāciju veidā un pie bāra iemetot balsošanas lapiņu ar favorītgrupas nosaukumu. Lapiņas tiks izsniegtas par katru nopirkto dzēriena vienību. Nepieciešamības gadījumā galavārds piederēs žūrijai. Ja pēc otrās dziesmas rezultāts būs neizšķirts, tad tiks spēlēta vēl viena oriģināldziesma, ko vērtēs skatītāji.

Žūrijas sastāvā būs divi no organizatoriem un uz katru kārtu tiks uzaicināts īpašs viesis. Gaidāmie viesi – Harijs Zariņš (Colt), Juris Kaukulis, Urbix, Gustavs Terzens, Muravejs, Ervīns Ramiņš (Laime Pilnīga), Čikijs (Gain Fast, TāTāTā), Deniss (Sanctimony), Edgars (Triānas Parks).

Pasākumu vadīs un par labu atmosfēru gādās Rūdolfs Bundulis no grupas "Varavīksnes Stallis".

Konkursa galvenā balva – iespēja uzstāties šī gada Lietuvas rokfestivālā „Rock Nights", kas norisināsies 5. augustā. Tiek apmaksāti arī ceļa izdevumi.

Norises vieta – konkurs norisināsies klubā „Rock N Riga", 13.Janvāra ielā 33, Rīga, Latvija.

Norises laiks – konkurss sāksies 16. aprīlī un turpināsies turpmākās sešas sestdienas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV