Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

MTV Live: Avril Lavigne koncerts Parīzē

easyget.lv, 09.05.2007. 10:05 | komentāri (3)

Turpinot „MTV Live” un „MTV Unplugged” raidījumu sēriju, MTV piedāvā jau pārbaudītas vērtības un pavisam jaunus koncertus, to skaitā: MTV Unplugged: Oasis, MTV Live: Avril Lavigne Live in Paris 2007 un MTV Live: Arctic Monkeys 2007
MTV Live: Avril Lavigne koncerts Parīzē

Turpinot „MTV Live” un „MTV Unplugged” koncertu sēriju „MTV Latvija” jau trešdien, 9.maijā rādīs grupas OASIS ierakstīto „MTV Unplugged”, bet sestdien, 12.maijā, 23:00 poppunk dīvas Avrilas Lavinjas ‘dzīvo’ koncertu Parīzē, kas notika šā gada 25.martā, piedāvājot saviem skatītājiem gan pašus jaunākos pasaules zvaigžņu koncertierakstus, gan jau pārbaudītas vērtības. „MTV Live” raidījumu sērijā 23.maijā varēs skatīt arī pavisam jaunu Arctic Monkeys ‘izslēgto’ koncertierakstu, kas tapis šogad.

Avrilas koncertā Parīzē viesojās arī MTV Baltijas valstu kanālu „Avril Lavigne Live in Paris 2007” konkursa uzvarētāja igauniete Kertu. Viņas iespaidus par tikšanos ar Avrilu, kā arī pašu koncertu var noskatīties raidījuma „MTV Supermercado” mājas lapā www.mtv.lv/supermercado sadaļā Video.

Avrila Lavinja ir meiča, kas zina ko vēlas un to turpina demonstrēt arī uz skatuves, sava jaunākā albuma The Best Damn Thing pirmajā koncertā. Uzsākot rakstīt sen gaidīto, trešo studijas albumu The Best Damn Thing, viņa skaidri zināja – tam jābūt pilnam jautrības. Jau 2004. gadā, iepriekšējā albuma Under My Skin, kura 8 miljoni eksemplāru tika izpārdoti visā pasaulē, koncerttūres laikā, Kanādā dzimusī poppanka trakule nāca pie atziņas, ka viņai pašai vislabāk patīk ātras un ritmiskas dziesmas, un tad nu viņa nolēma ierakstā atdzīvināt to dzīvelīgo un jaudīgo enerģiju, kurai viņa tik ļoti mīl dot vaļu savos koncertos.

Albums The Best Damn Thing ir pārpilns spēcīgiem ģitāru rifiem, jaudīgu poppanku, dumpīgu rokenrola attieksmi un ātri pielīpošiem piedziedājumiem, kuriem katrs var dziedāt līdzi un ar kuriem iekustināt burziņu var fiksi vien. Kopumā samērā atšķirīgs ieraksts no drūmākā, emocionālāki noskaņotā Under My Skin, un pāris dziesmās, kā piemēram, izaicinošajā un trakajā drauga-kurš-mani-krāpis-atšūšanas dziesmā Everything Back But You, Avrila ar prieku sarakstīja scenārijus dziesmu vārdiem, kuri nebija, kā viņa pati saka, „precīzi izvilkumi no manas dienasgrāmatas”. Rezultātā ir radīts dziesmu kopums, kas attēlo cik tālu viņa ir iesaistīta gan kā dziesmu rakstītāja, gan kā dziedātāja, sākot jau ar bezkaunīgo un pašpārliecināto I Can Do Better (viena no pašas Avrilas mīļākajām dziesmām), ar nevaldāmo pirmo singlu Girlfriend, kas pārsteidzoši labi apvieno hiphopa ritmu ar spēcīgajiem ģitāras rifiem, plaudēšanu un monotonu meiteņu grupas stila piedziedājumu un pankroka pieskaņu, un beidzot ar emocionālo balādi Keep Holding On, kuru viņa, pēc kompānijas 20th Century Fox lūguma, sarakstīja fantastikas un piedzīvojumu filmai Eragon.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV