Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Notiks Fanu reisa jaunās sezonas atklāšana

Aivars Līpenītis, 19.04.2011. 09:26

Rīt, 20. aprīlī, Rīgā, universālveikalā "Stockmann" notiks unikālā izklaides pasākuma "Fanu reiss" jaunās sezonas „Vasara 2011" galamērķu izziņošana un Fanu reisa kioska jeb ērtākās pieturas pilsētā atklāšana, piedaloties mūziķiem. Būs iespējams iegādāties biļetes par īpašu cenu. Apmeklēšana bez maksas.
Notiks Fanu reisa jaunās sezonas atklāšana

Fanu reiss, turpinot attīstību, šajā vasarā plāno apmeklēt vairākus koncertus un festivālus ārpus Latvijas, kuri tiks nosaukti sezonas atklāšanas pasākumā, kas notiks universālveikala "Stockmann" 1. stāvā 20. aprīlī 17:00. Pasākumā ar akustiskiem priekšnesumiem uzstāsies Andris Kivičs (Z-Scars) un "Astro'n'out", piedaloties arī citiem mūziķiem – jau notikušo Fanu reisa pasākumu vadītājiem.

No atklāšanas pasākuma brīža sāksies biļešu tirdzniecība uz Fanu reisa pasākumiem – tās varēs iegādāties Fanu reisa kioskā universālveikalā "Stockmann" (aprīlī – 1. stāvā) un internetā – Bezrindas.lv.

Fanu reisa kiosku ar īpašu interjeru jeb ērtāko pieturu pilsētā veido Latvijas mākslinieki. Realizējot šāda kioska – pieturas koncepciju, Fanu reisa organizators aģentūra "magicFIB" turpina pozicionēt pasākumu un līdz ar to došanos uz koncertiem ārpus Latvijas kopīgi autobusos kā aizraujošu, mūsdienīgu un ērtu.

Fanu reiss ir unikāls izklaides pasākums ceļā, apmeklējot pasaulē aktuālāko mūziķu grandiozus koncertus un šovus, kā arī iespaidīgākos festivālus Eiropā. Ceļā tiek nodrošināta atbilstoša informatīva un muzikāla programma pašmāju mūziķu vadībā. Fanu reisa dalībnieki kopš 2009. gada apmeklējuši Madonna, "AC/DC", "U2", Lady Gaga un citus šovus, kur ceļā kā vadītāji bijuši DJ Ella, Kaža, Sovvaļnīks, Aigars Runčis (Borowa Mc), Andris Kivičs (Z-Scars), grupa "Gain Fast", Valters Frīdenbergs, Ufo, Uldis Rudaks un citi mūziķi un mūzikas pazinēji.

Fanu reisa jaunās sezonas atbalstītājs – Tuborg. Informatīvie atbalstītāji – Radio SWH, Radio SWH Rock, draugiem.lv, Apollo.lv, 1188.lv, Novonews.lv, Receptes.lv, laikraksts Diena. Fanu reisa aktuālā informācija atrodama www.fanureiss.lv, draugiem.lv/fanureiss, twitter.com/fanureiss, facebook.com/fanureiss.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV