Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noskaidrots "Instrumenti" video konkursa uzvarētājs

Instrumenti, 21.04.2011. 16:51

Ir noskaidrots "Instrumenti" un "SEB Studenta Banka" kopīgi rīkotā video konkursa labākais darbs – tas ir Annas Jurevicas radītais stopkadru video stāsts par vienradzīšiem.
Noskaidrots "Instrumenti" video konkursa uzvarētājs

Vakar klubā "Piens" tika rīkots īpašs pasākums visiem, kas piedalījās "Instrumenti" video konkursā, kura uzdevums bija izveidot savu video klipa versiju "Instrumenti" dziesmai "Pieturi mani sev klāt". Pirms labāko darbu apbalvošanas grupas mūziķi bija sagatavojuši nelielu muzikālu pārsteigumu, visiem klātesošajiem izpildot dziesmu "Pieturi mani sev klāt".

Radošā konkursa uzvarētājai Annai SEB Studenta Banka dāvā ceļojumu uz Īslandi, kurp viņa dosies jau maija sākumā. Annai tiks dota iespēja arī apmeklēt Greenhouse studiju, kur tajā laikā "Instrumenti" nodosies pēdējiem albuma ieraksta un miksēšanas darbiem.

Anna, kas studē Audiovizuālo mediju mākslu, savu konkursam pieteikto video sāka veidot uzreiz pēc konkursa izsludināšanas, kopumā video izveide prasīja trīs nedēļas. Par uzvaru Anna ir patīkami pārsteigta, īpaši tādēļ, ka pārējie konkursam iesniegtie darbi bijuši tik spēcīgi.

Publiskajā balsojumā visvairāk balsu saņēma un konkursā godpilno otro vietu ieguva Vadima Zaikovska un Vadima Gluškova kopīgi radītais video, kas pārsteidza ar savu profesionālo izpildījumu.

Konkursam tika pieteikti 28 darbi, žūrija 20 no tiem nodeva tālāk publiskajai balsošanai "SEB Studenta Banka" mājas lapā. Konkursa uzvarētājs tika noskaidrots, apkopojot publikas un žūrijas vērtējumu. Žūrijai, kas sastāvēja no "Instrumenti" mūziķiem, menedžmenta un SEB bankas pārstāvjiem, video vērtēšana nebija viegla, jo visi fināla darbi bija pārsteidzoši radoši un interesanti.

"Instrumenti" vēlas pateikties ikvienam, kurš konkursā piedalījās un veltīja savu laiku video izveidei.

www.instrumenti.in

www.draugiem.lv/studentabanka

Foto autors Sandis Vāgners

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV