Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

„Kasta" atgriežas Rīgā

Gustavo menedžments, 22.04.2011. 14:48

22. maijā klubā „Godvil" uzstāsies Krievijas populārākā hiphopa grupa „Kasta".
„Kasta" atgriežas Rīgā

Tradīcijām bagātākā un radošākā Krievijas hiphopa grupa – šis apzīmējums visprecīzāk raksturo apvienību „Kasta". To apliecina viņu radošā biogrāfija – izdoti 14 dziesmu albumi, nofilmēti 17 video klipi, no kuriem 7 ieguvuši augstus vērtējumus MTV un Muz - TV - populārāko hitu aptaujās.

Grupas unikalitāte slēpjas faktā, ka atšķirībā no citiem repa mūzikas pārstāvjiem, kuri pārsvarā kopēja rietumu izpildītāju sniegumu, „Kasta" veidoja vien sev raksturīgu stilu. Grupa ar katru jauno albumu ir paplašinājusi repa žanra robežas un noturējusies elitē ilgāk nekā 10 gadus.

„Kastas" sastāvā ir pieci spilgti mākslinieki: Влади, Шым, DJ Хобот, Змей un Хамиль (Vladi, Šim, DJ Hobot, Zmei un Hamiļ).

Grupa pēdējo desmit gadu laikā Rīgā uzstājusies vairākas reizes, pārsteidzot ar nevainojamu izpildījumu un arī šoreiz sola neaizmirstamu koncertu. Ar Latviju un tās galvaspilsētu „Kastai" ir ļoti īpašas attiecības – Hamiļ senči nāk no Alūksnes, savukārt Rīgā grupa izveidojusi vairākas radošas sadarbības. Kopā ar Gustavo pirms dažiem gadiem ierakstīta dziesma „No lūpām lasi", kurai uzfilmēts arī videoklips, kā arī tapušas video versijas pēdējiem trim singliem no jaunākā albuma „HZ" („ХЗ") - „Zakritij kosmoss" („Закрытый космос"), „Metla" („Метла"), savukārt „Milijardi ljet" (Миллиард лет) vēl gaida pirmizrādi.

Kocerta apmeklētājiem grupa sagatavojusi īpašu sveicienu latviešu valodā:

Rīgā tapušie video:

„Metla"

„Zakritij kosmoss"

Vairāk informācijas: http://www.kasta.ru

Pasākuma valoda: krievu
Ieeja no plkst. 20:00.
Koncerta sākums: 21:00
Pasākumu drīkst apmeklēt: no 18 gadu vecuma (vecāku pavadībā no 16 gadu vecuma).
Biļetes nopērkamas „Biļešu serviss" kasēs visā Latvijā, kā arī www.bilesuserviss.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV