Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Fonofest konkursā uzvar "The Black Cats"

Jānis Sildniks, 26.04.2011. 17:25

Sestdien „Fonoklubā" notikušajā grupu konkursa finālā vietu festivāla programmā uz „Radio101" skatuves nodrošināja limbažnieki „The Black Cats".
Fonofest konkursā uzvar "The Black Cats"

Galerijas:

Pēc aizvadītām trīs atlases kārtām, „Fonofest" konkursa finālam tika izvirzītas tādas grupas kā „Faithful in Misfortune", „The Black Cats" un „SKApis". Konkursu vērtēja gan skatītāji, gan žūrija, šajā gadījumā tieši otrajam izrādoties noteicošajam faktoram, lai pēc lieliski aizvadīta koncerta rocabilly apvienība „The Black Cats" iegūtu uzvarētāju titulu.

„Piedaloties šādā konkursā grupas ir ieguvējas jebkurā gadījumā, jo tās parāda sevi festivāla un kluba organizatoriem, nereti saņemot piedāvājumus uzstāties arī citos pasākums. Arī šoreiz „Faithful in Misfortune" pārsteidzošā uzstāšanās un skatītāju nedalītais atbalsts noveda pie grupas uzaicināšanu uz „FonoFest" Rock skatuvi," atklāj konkursa rīkotājs Jānis Sildniks.

„Fonofest" grupu konkurss norisinājās jau trešo gadu, iepriekšējās reizēs uzvarot tādām grupām kā „XXX" un „The Blackout".

Atgādinām, ka „FonoFest" Cēsu rajona „Uplandos" norisināsies jau septīto gadu, kur 8./9. jūlijā uz četrām skatuvēm kāps aptuveni četrdesmit grupas no astoņām valstīm, to skaita pašmāju „Dzelzs Vilks", „Pienvedēja Piedzīvojumi", „Pete Anderson & The Swamp Shakers", „Musiqq", „P.O. Box (Fra)" un daudzas citas.

www.fonofest.com
www.fonoklubs.lv

FonoFest 2010 oficiālais video:

Foto: "The Black Cats", foto autors Jānis Vīnsna

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV