Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Fanu reiss jaunajā vasaras sezonā dosies uz festivāliem un rokkoncertiem Eiropā

Aivars Līpenītis, 27.04.2011. 09:44

Zināmi Fanu reisa 2011. gada vasaras sezonas kopā ar Tuborg galamērķi – tie ir "Bon Jovi", Bryan Adams un "30 Seconds to Mars" koncerti, kā arī Open'er un Sonisphere festivāli. Sākusies biļešu tirdzniecība.
Fanu reiss jaunajā vasaras sezonā dosies uz festivāliem un rokkoncertiem Eiropā

Fanu reiss - aizraujošs un unikāls izklaides pasākums ceļā, kura dalībniekiem līdz šim bijusi iespēja apmeklēt Madonna, "AC/DC", "U2", Lady Gaga un citus koncertus ārpus Latvijas, pašmāju mūziķu pavadībā, jaunajā sezonā dosies ne tikai uz koncertiem, bet arī uz festivāliem ārpus Latvijas, pārsvarā izmantojot speciāli aprīkotus autobusus, atsevišķos galamērķos – arī speciālu ātrkuģi.

Par galamērķiem

Bryan Adams – daudzu zināmu roka mīlas dziesmu izpildītājs sniegs iespaidīgu un romantikas piesātinātu koncertu Polijas dienvidos Rybnik 13. jūnijā. Fanu reisa vadītājs – Kaža jeb Kārlis Būmeisters, kas vadījis "AC/DC" Fanu reisu. Biļetes no 54 latiem.

"Bon Jovi" – leģendārās un joprojām aktuālās rokgrupas pēdējā koncertturneja (Latvijā nav viesojušies), Fanu reiss apmeklēs uzstāšanos Helsinkos, Olimpiskajā stadionā, 17. jūnijā. Ceļš tiks mērots ar autobusiemu un ātrkuģi, kura pārvietošanās naktī pēc koncerta ir speciāli saskaņota Fanu reisa vajadzībām, tā kā naktī ūdens transports šajā maršrutā nekursē. Biļešu cena sākot ar 77 Ls.

"30 Seconds to Mars" – amerikāņu roka supergrupa, kas iekarojusi strauju popularitāti tieši pēdējā laikā, šobrīd īpaši pieprasīti festivālos un koncertos. Sniegs koncertu Tallinas Dziesmu svētku estrādē 21. jūnijā. Grupa Latvijā nav viesojusies. Dalība fanu reisā no 36 Ls.

Sonisphere festivāls – ceļojošs vienas dienas smagās mūzikas festivāls Eiropā, Latviju savā kartē neiekļauj. Polijas galvaspilsētā Varšavā, Bemowo lidostā, 10. jūnijā, kur dosies Fanu reiss, šogad uzstāsies "Iron Maiden", "Motorhead", "Mastodon", "Killing Joke", "Made of Hate" un citi zināmi mākslinieki. Fanu reisa biļetes no 48 Ls.

Open'er festivāls – viens no iespaidīgākajiem mūzikas festivāliem Eiropā. Iepriekšējos divus gadus pēc kārtas saņēmis Europe Festival Awards apbalvojumu. Šogad pagaidām apstiprinātie mākslinieki – "Coldplay", "M.I.A.", "Hurts", Kate Nash, "The Wombats" un daudzi citi, drīzumā gaidāma papildus mākslinieku izziņošana. Notiek no 30. jūnija līdz 4. jūlijam Gdaņskā, Polijā, pie jūras. Fanu reisa dalības maksa no 74 latiem.

Fanu reisa jaunās sezonas pasākumu vadītāji tiks paziņoti 29. aprīlī un 6. maijā 18:00 universālveikalā Stockmann, tiem sniedzot muzikālus priekšnesumus.

Fanu reisā uzkodas no pusdienu restorāna "The Perfect Dinner", bet par atspirdzinošiem dzērieniem rūpēsies Tuborg, Battery un Vichy.

Precīza informācija par Fanu reisa galamērķiem, programma, precīzas cenas u.c. meklējama www.fanureiss.lv, kā arī sazinoties fans@fanureiss.lv vai zvanot Fanu reisa uzziņu tālrunim 1188. Biļetes var iegādāties internetā – Bezrindas.lv, no maija sākuma – arī universālveikalā Stockmann 4. stāvā Pastāvīgo Klientu nodaļā. Ērtībām pieejamas biļetes gan tikai uz Fanu reisu, gan komplektā ar koncerta/festivāla biļeti, taču tās var iegādāties arī atsevišķi citur. Fanu reisa biļete ietver ceļojuma apdrošināšanu, kā dēļ dalībnieki aicināti norādīt patiesu informāciju par sevi, veicot biļetes iegādi. Vietu skaits ierobežots, organizators aģentūra magicFIB aicina laikus iegādāties biļetes, jo uz atsevišķiem galamērķiem ir ierobežots pieteikšanās laiks, kā arī vietu skaits nevar tikt palielināts, turklāt galamērķu – koncertu biļetes drīzumā beigsies. Esošās biļešu cenas spēkā līdz 2011. gada 6. maijam.

Fanu reisa radio - Radio SWH, Radio SWH Rock, informē draugiem.lv, Apollo.lv, Novonews.lv, Receptes.lv. Par Fanu reisa aktualitātēm var noskaidrot, sekojot draugiem.lv/fanureiss, twitter.com/fanureiss un facebook.com/fanureiss.

Publicitātes foto, "Bon Jovi"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV