Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Club Kino" uzstāsies apvienība "Groove Taxi" un DJ Rasmus Faber

Club Kino, 27.04.2011. 12:45

Piektdien, 29. aprīlī klubā "Club Kino" deju mūzika un dīdžeji atkal skanēs kopā ar dzīvajiem instrumentiem un mūziķiem, jo turpināsies pasākumu sērija „Live Fiction". Kopā ar patstāvīgajiem māksliniekiem DJ Rise un Norsky uz kluba galvenās skatuves uzstāsies arī apvienība "Groove Taxi".
"Club Kino" uzstāsies apvienība "Groove Taxi" un DJ Rasmus Faber

Duetā "Groove Taxi" apvienojušies mūziķi Aleksandrs Merzļikins (perkusijas) un Vadims Makarovs (saksofons). Dažādu specefektu pavadījums kopā ar perkusiju un saksofonu skaņām rada vienreizēju mūzikas sakausējumu ar piesātinātu, spēcīgu skaņu, un arī acīm baudām šovu.

Sestdien, 30 aprīlī, „Club Kino" turpina iepriecināt kvalitatīvas house mūzikas cienītājus piedāvājot pasākumu „Baltic Most Wanted DJ", kurā uzstāsies dīdžejs un producents Rasmus Faber.

Rasmus Faber ir zviedru izcelsmes producents, kura vārds zināms tālu aiz dzimtenes robežām. Pēdējo desmit gadu laikā Rasmus ir izdevis virkni veiksmīgu kompozīciju un citu autoru dziesmu remiksu, piemēram, dziesmas „Ever After"," Get Over Here", „Give It To Me", kuras jau sen kļuvušas par pasaules soulful house mūzikas nemainīgu sastāvdaļu.

Rasmus Faber ir profesionāls pianists un DJ seta laikā viņš tradicionāli spēlē arī klavieres, kas padara viņa uzstāšanās savdabīgas un neatkārtojamas. Tāpat līdzās mūzikas producēšanai, Rasmus Faber vada savu ierakstu kompāniju „Farplane Records" un aktīvi uzstājās visā pasaulē.

Junior Jack, Miguel Migs, Axwell, Kaskade, Kings Of Tomorrow ir tikai daži izpildītāji, kas kopīgi ar Rasmus Faber ir veidojuši dažādus projektus. Nesen mākslinieks arī atgriezies no savas tūres Japānā, kur viņš uzstājās ar projektu RaFa Orchestra desmit cilvēku sastāvā.
Pasākumā „Baltic Most Wanted DJ" uzstāsies arī kluba rezidenti, dīdžeji Andre Crash un Norsky.

Klubā "Club Kino" iespējams noīrēt „Private Lounge", kas nodrošinās ballīti privātā un ekskluzīvā gaisotnē. „Private Lounge" un galdiņu rezervācija pa tel. 29411922.

Ar pierakstu Facebook viesu sarakstā ieeja bez maksas līdz attiecīgā vakara plkst. 01.00. Ieeja klubā bez maksas līdz plkst. 23.00, vēlāk 5 LVL (cenā iekļauts welcome-drink). Pēc plkst. 3.00 ieeja ir bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV