Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Šī nedēļa vēsturē: Springstīns rāpjas pār žogu pie Elvisa

Mārtiņš Zviedris, 28.04.2011. 17:14

30. aprīlī aprit 35 gadi, kopš Brūsa Springstīna neveiksmīgā iekļūšanas mēģinājuma Elvisa Preslija mājās.
Šī nedēļa vēsturē: Springstīns rāpjas pār žogu pie Elvisa

Pieminot to, ka Brūsam Springstīnam laiku starp dziesmām savos koncertos tīk aizpildīt ar anekdotiskiem pastāstiem, žurnāls „Rolling Stone" šīs nedēļas zīmīgo datumu sarakstā iekļāvis kādu amerikāņu rokmūziķa iecienītu jautru atgadījumu „Born to Run" turnejas laikā 1976. gada 30. aprīlī.

Toreiz, viesojoties Memfisā, jaunā divdesmitsešgadīgā slavenība kopā ar „E-Street Band" biedru Stīvu van Zantu trijos naktī nolēma apciemot Elvisu Presliju viņa savrupmājā Greislendā. Ieraudzījis namā spīdam ugunis, Springstīns pārrāpās pāri sētai un pieskrēja pie ārdurvīm. Brīdī, kad viņš grasījās zvanīt, iebrucēju aizturēja apsardze. Nelīdzēja apelēšana pie jauniegūtās atpazīstamības, foto uz žurnālu „Time" un „Newsweek" vākiem. Sargi nelūgtajam viesim paskaidroja, ka Elvisa nav mājās (kā tas arī bija), un pavadīja viņu līdz ielai.

Elviss Preslijs Greislendā mira nākamā gada augustā. Viņa nams tagad kļuvis par ekskursantu otru visapmeklētāko privātmāju ASV (pēc Baltā nama).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV