Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Mūzikls „Velniņi" izdots kompaktdiskā

Liene Paukšēna, 29.04.2011. 09:54

Pie klausītājiem nonāk Valta Pūces mūzikla visai ģimenei „Velniņi" mūzikas ieraksts.
Mūzikls „Velniņi" izdots kompaktdiskā

Dziesmas diskā iedziedājuši Latvijā populāri skatuves mākslinieki: dziedātājas Aisha, LieneCandy un Annija Putniņa, mūziķis Niks Matvejevs, aktrise Leonarda Ķestere-Kļaviņa, operas solisti Jānis Apeinis, Andris Lapiņš un Imants Erdmans, kā arī Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris Romāna Vanaga vadībā. Mūziku spēlē Ilze Grunte (ģitāra), Arnolds Kārlis (ģitāra), Valts Pūce (taustiņi), Ainārs Majors (basģitāra) un Ivars Kalniņš (bungas, perkusijas).

Disks ierakstīts studijā „We Love Sound". Izdevējs – mūzikas izdevniecība „Plate" Arnolda Kārkla vadībā. Skaņu ierakstu režisējuši un miksējuši Eino Kolists un Ainārs Majors. Producents – Valts Pūce, māklsiniece – Aija Baumane.

1.maijā VEF Kultūras pilī (Ropažu iela 2) būs iespēja iegādāties mūzikla „Velniņi" CD, kad pl.12.00 un pl.16.00 tiks izrādītas pēdējās Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālā teātra RīBēJa MuTe mūzikla visai ģimenei „Velniņi" izrādes!

Turpmāk mūzikla „Velniņi" CD meklējiet mūzikas ierakstu veikalos!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV