Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Romas dārzā Liepājā notiks bezmaksas koncerts "Vakara noskaņai..."

Krista Kalnarāja, 29.04.2011. 13:09

Sestdien, 30. aprīlī, pulksten 17:00 Liepājā, Romas dārzā Džeza dienu ietvaros notiks bezmaksas koncerts „Vakara noskaņai...", kurā muzicēs atzinību guvuši mūzikas profesionāļi un topošie mūziķi. Koncerts būs kā dāvana lielās talkas dalībniekiem un ikvienam citam interesentiem.

Koncertā muzicēs Emiļa Melngaiļa Liepājas mūzikas vidusskolas ansambļi, kā arī šīs skolas absolventi - Māris Kupčs (ģitāra), Normunds Kalniņš (taustiņinstrumenti) un saksofona spēles meistars Alex (Aleksejs Balinskis). Koncertā uzstāsies arī Liepājas vijolnieku ansamblis, kā arī kontrabasists Aivars Meijers.

Kā atzīst pasākuma producents Guntis Kolerts, „programmā iekļauti pārsvarā labi pazīstami džeza klasikai piederoši skaņdarbi, taču jāatceras, ka džezā lielu lomu spēlē improvizācija, tātad neiztikt arī bez pārsteigumiem. Sadarbība ar mūzikas vidusskolas audzēkņiem ir ļoti vērtīga abām pusēm, jo skolēni mācās no profesionāļiem, savukārt profesionālie mūziķi gūst iespēju dalīties pieredzē, dot vērtīgus padomus un rast iespaidu par jaunās paaudzes muzikālo redzējumu".

Sava nozīme koncerta kopējā noskaņā būs arī izvēlētajai norises vietai – tas ir slavenā arhitekta Paula Maksa Berči projektētā nama skvērs ar strūklaku centrā. 30. aprīļa koncertā ikvienam interesentam būs iespēja neformālā gaisotnē ļauties aizraujošās mūzikas valdzinājumam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV