Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Adrians Kukuvass saraksta ģitārspēles grāmatu

Nora Kukuvasa, 29.04.2011. 16:07

Grāmata „Ar ģitāru uz Tu" koncentrētā veidā ir apkopota visa nepieciešamā informācija, lai spētu izprast mūzikas teorijas pamatus un tās praktisko pielietojumu, apgūstot sešstīgu ģitāras spēli. Īpaši noderīga grāmata būs tiem, kas jau spēlē kādu mūzikas instrumentu.
Adrians Kukuvass saraksta ģitārspēles grāmatu

Iepazīstoties ar A. Kukuvasa metodiku, Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas lektors, Mag.paed. ģitāras spēles pasniedzējs Zigmunds Žukovskis saka: „Ja gribat apgūt ģitārspēli, bet nezināt, kā to darīt, nepazīstat notis un laika iet pie skolotāja arī nav, tad grāmata, ko jūs patlaban turat rokās, ir labākais risinājums visām šīm problēmām. Adrians atklāj visus ģitāras spēles noslēpumus un sniedz nepieciešamās zināšanas, nevienu negarlaikojot, un, galvenais, dara to muzikāli."

Pats grāmatas autors uzsver: „Esmu darījis visu, kas manos spēkos, lai pēc iespējas vairāk cilvēku varētu apgūt šo brīnišķīgo instrumentu!"

Adrians Kukuvass muzikālo izglītību ir ieguvis Jāzepa Mediņa mūzikas vidusskolas trompetes klasē, kuru absolvēja 1978.gadā, bet ģitāras spēli apguva pašmācības ceļā. Tieši tādēļ Adrians Kukuvass spēja izveidot metodiku, kas dod iespēju skolniekiem īsā laika posmā apgūt ģitāras spēli.

Grāmatas atvēršanas svētki notiks 3. maijā plkst. 17:00 BJC "Daugmale",

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV