Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

„Fonofest" uzstāsies Frenks Tērners

Jānis Sildniks, 02.05.2011. 08:52

Festivālā „Fonofest 2011", kas norisināsies 8. un 9. jūlijā Cēsu rajona „Uplandos", uzstāsies Lielbritānijas folkroka pārstāvis Frenks Tērners ar grupu.
„Fonofest" uzstāsies Frenks Tērners

Folk-roka pārstāvis Frenks Tērners (Frank Turner) pēdējos trīs gadus ir pavadījis aktīvā koncertēšanā, dalot savu saistošo mūziku ar faniem visā pasaulē. Īpašu šo uzstāšanos padara fakts, ka savas solo karjeras pirmsākumos Tērners aizvadīja vairākus koncertus Latvijā, tai skaitā uzstājoties „Fonofest 2006". Pateicoties savai komunikācijai ar klausītājiem, vienkāršībai un atvērtībai, mūziķa karjera šo piecu gadu laikā ir manāmi augusi.

2010. gads mūziķim bijis īpaši veiksmīgs – tā laikā devies ASV un Kanādas turnejā kopā ar „Flogging Molly", Lielbritānijas – ar „Green Day" un vēlāk solo koncertu sērijā atzīmēja dzīvā ieraksta un otrā DVD „Take To The Road" prezentāciju. Regulārās un neaizmirstamās uzstāšanās Eiropas lielākajos festivālos, piemēram, „Glastonbury", „Reading" un „Download", Frenka Tērnera vārdu ar katru gadu ceļ ar vien augstāk, par ko liecina arī saņemtā prestižā „NME" nominācija kā labākajam solo māksliniekam.

Īsi pirms „Fonofest" Frenks Tērners plāno izlaist savu ceturto studijas albumu „England Keep My Bones", kurš top sadarbībā ar ierakstu kompāniju „Epitah Records".

Jau ziņots, ka "Fonofest" šā gada 8. un 9. jūlijā Cēsu rajona „Uplandos" norisināsies jau septīto gadu. Uz četrām skatuvēm uzstāsies vairāk kā 40 grupas no astoņām valstīm, to starpā arī tādas apvienības kā Dzelzs Vilks, Pienvedēja Piedzīvojumi, Pete Anderson and The Swamp Shakers, Musiqq, P.O.Box (Fr) un daudzas citas.

www.fonofest.com

Frank Turner: Photosynthesis:

Frank Turner: Reasons Not To Be An Idiot (Live at Reading festival)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV