Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Space Dog" skanēs neparasts džezs

Ildze Mizone, 03.05.2011. 12:02

Piektdien, 6. maijā vecrīgas klubā "Space Dog", Vecpilsētas ielā 19, norisināsies džeza nakts "Rīgai džezu! (Parādīt)". Visu nakti par džeza ritmiem gādās "T & M kvartets".

"T & M kvartets" ir četru Latvijas džeza mūzikas vidē atzītu mūziķu apvienība. Sastāva līderi Toms un Matīss šobrīd iegūst izglītību prestižajā Amsterdamas konservatorijā, kā rezultātā grupa ir ieguvusi atšķirīgu skanējumu, salīdzinot citām Latvijā esošajām grupām. Ik vienam no dalībniekiem ir milzīga koncertpieredze gan Latvijā, kā arī ārpus tās.

Katra grupas dalībnieka personība mūzikā ir neatņemama grupas skanējuma sastāvdaļa. Improvizācija ir šī sastāva stūrakmens, kam pateicoties katrs koncerts ir kā jauns stāsts.

"T & M kvartetā" apvienojušies Toms Rudzinskis – saksofons, Matīss Čudars – ģitāra, Toms Poišs – bass un Rūdolfs Dankfelds – bungas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV