Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Amber Muse ballīte kopā ar DJ Jimpster

Bogdans Tarans, 03.05.2011. 13:08

Sestdien, 14.maijā, klubā "Connect" (A.Briāna ielā 9a) ar bittera „Pelin 27" atbalstu notiks nākamais sērijas Amber Muse Xtra pasākums. Kā galvenais viesis ballītē pirmo reizi Latvijā uzstāsies britu dīdžejs un producents Jimpster. Kopā ar galveno viesi spēlēs arī pasākuma organizatori Bogdans Tarans un Maks Lomovs, kā arī DJ ZaZzy.
Amber Muse ballīte kopā ar DJ Jimpster

Jamie Odell, kurš pazīstams arī kā Jimpster un Audiomontage, kopš 1991.gada producē mūziku un nodarbojas ar dīdžejingu. 1995.gadā viņš atvērta kompāniju Freerange Records, kas 2007.gadā nodēvēta par „Labāko britu leiblu". Mākslinieka programmas albums „Messages From The Hun" zem Jimpster vārda, kā arī projekta Audiomontage vairāk uz deju grīdu orientētas plates palīdzēja Džeimijam kļūt par atzītu mākslinieku un pieprasītu remikseri (tikai 2010.gadā vairāk par 75 remiksiem), dīdžeju (pērn vairāk nekā 100 seti) un arī underground projektu kopproducentu. Viņa plate „Sleeper" internetveikala Beatport dīp-hausa pārdošanas topā noturējās veselu mēnesi, kā arī tikai nominēta dažādās Best Dance Single Awards kategorijās. Pēdējā pus-dekādē Džeimijs ir iekarojis augsti cienījama dīdžeja reputāciju ne tikai Lielbritānijā, bet arī visā pasaulē: viņš regulāri viesojas tādos klubos kā Fabric un Plastic People (Londona), Panorama Bar и Watergate (Berlīne), Cielo (Ņujorka), Warehouse 702 (Tokija), Zoo Project (Ibica), D-Edge (Sanpaulu), GOA @ Fabrik (Madride).

Amber Muse Xtra ballīte ar bittera „Pelin 27" atbalstu ilgs no pulksten 22:00 līdz 5:00. Ieeja pēc viesu saraksta vai ar flaijeri – 3 Ls; pārējiem – 7 Ls. Lai iekļūtu viesu sarakstā, uz e-pastu info@ambermuse.com jāsūta vārds un uzvārds (līdz 14.maija plkst. 18:00).

Atbalsta: Capital FM, Ind-ex.lv, Nightlife.lv, DanceRadio.lv, Albert Hotel, enerģijas dzēriens Red Bull.

Info par galveno viesi:
www.myspace.com/jimpster
www.soundcloud.com/jimpster
www.residentadvisor.net/dj/jimpster
www.freerangerecords.co.uk

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV