Trešdiena, 17.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis;

"re:public" un Pāvels Gumennikovs piedāvā filmas "Es mīlu Tevi, Rīga" tituldziesmas videoklipu

Katrīna Liepiņa, 06.05.2011. 11:18

Videoklipā parādītas Vecrīgas skaistākās vietas - pilsētas šarms. ,,Es mīlu Tevi, Rīga'' videoklips aicina pacelt acis uz augšu un pamanīt Rīgu, kurai ikdienas steigā paskrienam garām, ieklausīties pilsētā un dzirdēt tās ritmu.
"re:public" un Pāvels Gumennikovs piedāvā filmas "Es mīlu Tevi, Rīga" tituldziesmas videoklipu

Jānis Rībens no "re:public" saka: "Es mīlu Rīgu, un domāju Rīgu vairāk vai mazāk izjūt ik viens no mums. Man ir liels prieks, ka videoklipā izdevās ietvert tik daudz dažādu Vecrīgas skatu, mazo ieliņu. Vairāk nekā pusi no savas dzīves esmu dzīvojis Vecrīgā un, filmējoties videoklipā, man bija patīkami atkal un atkal atskārst, cik skaista un dažāda ir mūsu pilsētas sirds. Ceru, ka jums patiks mūsu dāvana Rīgai."

Videoklipā ievīti kadri no filmas,, Es mīlu Tevi, Rīga'', kas jau pēc nedēļas no 13. maija būs vērojama kinoteātros Rīgā - Kino Rīga, Multikino, Cinamon.

Pāvela Gumennikova filma ,, Es mīlu Tevi, Rīga'' ir romantiska filma, par mīlestību Rīgā, par iemīlēšanos, par ilgām pēc mīlestības - 13 stāsti par to kā dzīvojam Rīgā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV