Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latvijas labākie vokālie ansambļi tiksies „Latvijas vokālo ansambļu konkursa 2011" finālā

Inga Bika, 06.05.2011. 13:21

Šajā pavasarī pēc vairāku gadu pārtraukuma visā Latvijā trīs kārtās norisinās „Latvijas vokālo ansambļu konkurss". 15. maijā Vecumnieku novada Valles Saieta namā notiks „Latvijas vokālo ansambļu konkursa 2011" fināls.

Konkursa otrā kārta notika aprīlī visos kultūrvēsturiskajos novados - Vidzemē, Kurzemē, Latgalē, Zemgalē, kā arī Rīgā. Novadu labākie bērnu, senioru, vīru, sieviešu, jauktie un pusprofesionālie vokālie ansambļi tiksies konkursa Finālā Valles Saieta namā.

Finālistus vērtēs Latvijas Radio kora mākslinieciskais vadītājs un diriģents Sigvards Kļava, vokālās grupas „Cosmos" dziedātājs Andris Sējāns un kordiriģents, Igaunijas Dziesmu svētku virsdiriģents Rauls Talmars (Raul Talmar).

„Latvijas vokālo ansambļu konkursa 2011" Finālu rīko biedrība „Latvijas vokālo ansambļu asociācija" sadarbībā ar Kultūrizglītības un nemateriālā mantojuma centru un Vecumnieku novada domi.

Plašāka informācija: www.knmc.gov.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV