Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"Musiqq" varētu kvalificēties Eirovīzijas lielajam finālam

Madara Zute, 09.05.2011. 16:25

Optibet eksperti nedod pārliecinošas prognozes par "Musiqq" iekļūšanu lielajā Eirovīzijas finālā jeb Latvijas pārstāvjiem būs jāparāda izcils sniegums pusfinālā (12.maijā), lai saņemtu ceļazīmi uz finālu, kas norisināsies jau šo sestdien Vācijā, Diseldorfā. Turpretī, kaimiņu Igaunijas pārstāvei bukmeikeri prognozē augstu vietu konkursa finālā.
"Musiqq" varētu kvalificēties Eirovīzijas lielajam finālam

Jau šonedēļ Vācijā, Diseldorfā norisināsies starptautiskais dziesmu konkurss Eirovīzija 2011. Latvijas pārstāvji Musiqq ar 17.kārtas numuru cīnīsies 2.pusfinālā par tiesībām piedalīties finālā (14.maijā). Musiqq uzstāsies pēc Igaunijas un Baltkrievijas daiļā dzimuma pārstāvju priekšnesumiem. Bukmeikeri prognozē augstus panākumus mūsu kaimiņu Igaunijas pārstāvei Getter Jaani ar interesanto un popsīgo dziesmu "Rockfeller Street" Eirovīzijas kopvērtējumā un nešaubās par kaimiņzemes iekļūšanu lielajā finālā.

Kopumā lielais jautājums šī gada konkursā ir, vai uzvarēs klasiska kvalitāte pār popsīgu kvantitāti jeb vai Francijas izpildītājs Amaury Vassili ar dziesmu „Sognu" plūks uzvaras laurus uz aizvedīs 2012.gada konkursu uz Parīzi – apstiprinot bukmeikeru pārliecinošās prognozes? Noteikti pārliecināsimies par to, ka šī dziesma tiks augstu novērtēta un tomēr, nevar izslēgt pārsteigumus kopējā balsojumā – līdzīgi kā 2010.gada Eirovīzijas finālā, kad līderpozīcijās pārliecinoši tika izvirzīta Azerbaidžānas pārstāve, kamēr skatītāju balsojums uzvaras laurus piešķīra Lenai no Vācijas un dziesmai „Satellite". Toreiz uzvarēja vienkāršība pār paredzamo un ierasto Eirovīzijas formātu. Vai šoreiz to spēs paveikt klasika? Visdrīzāk, Eirovīzija 2012 norisināsies kādā no Vecās Eiropas valstīm – Francijā vai Lielbritānijā. Šo iespēju pēc bukmeikeru prognozēm britiem varētu nodrošināt puišu grupa „Blue" ar muzikāli veiksmīgo un konkursa formātam atbilstošo dziesmu „I Can", kuriem šogad uzticēts gods pārstāvēt Angliju Eirovīzijas finālā.

Vietu sadalījums lielākajā starptautiskajā dziesmu konkursā Eirovīzija 2011 tiks noskaidrots jau šonedēļ, kad sekosim līdzi diviem pusfināliem (10. un 12.maijā) un konkursa finālam 14.maijā, cerot tajā dzirdēt arī Musiqq sniegumu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV