Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Ar jaunu albumu atgriežas "Mike + The Mechanics"

Armands Rušenieks, 11.05.2011. 16:30

Pēc gandrīz 10 gadu pārtraukuma ar jaunu albumu "The Road" atgriezusies angļu grupa "Mike + The Mechanics"; albums no aprīļa pieejams arī Latvijā.
Ar jaunu albumu atgriežas "Mike + The Mechanics"

Jaunajā albumā grupas dibinātājam Maikam Raterfordam (Mike Rutherford) pievienojušies divi jauni grupas dalībnieki – 90.gadu britu R&B mūziķis Endrjū Roučfords (Andrew Roachford) un kanādiešu aktieris un dziedātājs Tims Hovars (Tim Howar).

Endrjū Roučfords bija veiksmīgs 90.gadu britu R&B izpildītājs, kura kontā ir tādi singli kā "Cuddly Toy", "Only To Be With You" un "The Way That I Feel".

Tims Hovars uz Lielbritāniju no Kanādas pārceļoja pirms 10 gadiem un izveidoja savu grupu "Vantramp", kas vēlāk koncertos iesildīja Rodu Stjuartu un Paolo Nutini.

Pie albuma dziesmu tapšanas kopā ar Maiku Raterfordu, Endrjū Roučfordu un Timu Hovaru strādājis arī Kristofers Nīls, kurš radīja grupas agrīnos hitus.

Grupu "Mike + The Mechanics" 1984.gadā kā blakus projektu izveidoja viens no grupas "Genesis" dibinātājiem – Maiks Raterfords (Mike Rutherford). Grupas vokālisti sākotnēji bija Pols Karaks (Paul Carrack) un Pols Jangs (Paul Young), pēc kura nāves 2000.gadā grupa ieturēja pauzi. Grupa pazīstama vislabāk pazīstama ar saviem hitiem "The Living Years", "All I Need Is A Miracle", "Over My Shoulders", "Another Cup Of Coffee" un citiem.

Dziesma "Reach Out": http://youtu.be/Ny3XGZHONPM

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV