Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Šodien Latvijas Universitāte un O!Karte ielūdz uz jauno mūzikas grupu konkursa fināla koncertu

Latvijas Universitātes Preses centrs, 12.05.2011. 10:56

Šodien, 12.maijā, plkst. 18.30 klubā "Nabaklab" (Z.A.Meierovica bulv. 12, Rīgā) notiks Latvijas Universitātes jauno mūzikas grupu konkursa 2.kārtas koncerts, kurā uzstāsies žūrijas izvirzītās 6 labākās mūziķu apvienības. 2011.gada Latvijas Universitātes jauno mūzikas grupu konkursam kopumā bija pieteikusies 21 grupa. Konkurss organizēts sadarbībā ar O!Karti.

2.kārtas koncertā uzstāsies „Vecpilsētas dziedātāji" (Humanitāro zinātņu fakultāte, Bioloģijas fakultāte un Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāte), „MonkeyRocks" (Sociālo zinātņu fakultāte), „Inlay" (Humanitāro zinātņu fakultāte, Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāte), „Lie Lie Sister" (Vēstures un filozofijas fakultāte, Sociālo zinātņu fakultāte un Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāte), „Vārds vietā" (Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāte, Fizikas un matemātikas fakultāte) un „Starmetis" (Medicīnas fakultāte).

Konkursa 2.kārta šovakar sāksies plkst. 18.30, un rezultātu paziņošana un apbalvošana notiks ap plkst. 22.00. Konkursa dalībniekus vērtēs kompetenta žūrija: Dace Volfa (mūzikas žurnāliste), Jānis Daugavietis (mūzikas žurnālists un LU Radio NABA raidījuma Bitīt Matos vadītājs), Juris Kaukulis (grupas Dzelzs Vilks mūziķis), Madars Štramdiers (Latvijas Universitātes radio NABA vadītājs), Mārtiņš Ābols (grupas Soundarcade mūziķis) un Jurita Krūma (LU Studentu padomes pārstāve). Žūrija noteiks trīs labākās grupas, piešķirot pirmo, otro un trešo vietu. Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems atzinības rakstus un balvas, pirmās vietas ieguvējam papildus tiks piešķirts ieraksta laiks studijā un iespēja uzstāties Jauno studentu svētkos „Aristotelis 2011" š.g. 4.septembrī. Konkursa vērtēšanas kritēriji — izpildījums, ideju novitāte un oriģinalitāte, skatuves tēls u.tml.

Vakara noslēgumā uzstāsies īpašie viesi no Krievijas SURTSEY SOUNDS (postrock); dejas nodrošinās Latvijas Universitātes radio NABA dīdžeji.

Konkursu organizē LU Studentu padome, Latvijas Universitātes radio NABA (FM 93,1) un LU Preses centrs sadarbībā ar O!Karti. Konkursa 2.kārta notiek Latvijas Universitātes prezentācijas pasākuma „LU Māja" ietvaros.

Konkursa rezultāti atrodami Latvijas Universitātes portālā www.lu.lv/jmk. Līdz šodienas plkst. 12.00 LU portālā arī klausītāji var novērtēt konkursa 2.kārtai izvirzītās 6 grupas un nobalsot par sev tīkamāko. Lielāko balsu skaitu saņēmusī grupa saņems O!Kartes interneta klausītāju balvu.

12.maija vakarā ieeja NABAKLAB bez maksas. Vairāk informācijas par NABAKLAB: www.nabaklab.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV