Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„The Hobos" koncerts un „Saldumu tirdziņš" Kalnciema kvartālā

Una Meiberga, 16.05.2011. 13:50 | komentāri (2)

Ceturtdien, 19. maijā, no plkst. 16.00 līdz 20.00 notiks „Saldumu tirdziņš", kam plkst. 20.30 sekos grupas „The Hobos" koncerts.
„The Hobos" koncerts un „Saldumu tirdziņš" Kalnciema kvartālā

Grupa "The Hobos" dibināta 1999.gada janvārī, kad Rolands Ūdris (mīļi saukts - Ūdrītis), atgriezies no sava kārtējā pasaules apceļojuma, sastapa pārējos grupas dalībniekus, kuri pirms tam strādājuši kopā kā Igo pavadītājgrupa.
Muzikālā pieredze - pieredzējušākais grupas dalībnieks ir Vilnis Krieviņš, spēlējis gan "Līvos", gan kopā ar Laimu Vaikuli, Igo u.c. projektos, Mārtiņš muzicējis kopā gan ar Igo, gan Kasparu Bindemani, gan grupā "Lādezers", Egons - kopā ar Igo un Kasparu Bindemani, bet Rolands ir tā sauktais "ielu bērns" - no 15 gadu vecuma spēlējis kā ielu un krogus muzikants, šai laikā pabijis un priecējis cilvēkus gan Ķīnā, gan Honkongā, Ņujorkā un Indijā.

Tagad Ūdrītis atkal ir atgriezies no tāla ceļojuma, atgriezies un iegriezies Kalnciema kvartālā ābeļdārzā, lai sniegtu vienīgo koncertu šajā gadalaikā.

„Saldumu tirdziņā" varēs uzlabot garastāvokli ar saldējuma kokteiļiem, cukurvati, kūkām, konfektēm, saldiem makaroniem, austrumu saldumiem, žāvētiem augļiem, medu, sīrupu un, iespējams, pat putna pienu. Amatnieku un rokdarbnieku cunftē noteikti atradīsies tas, ko pat iedomāties nevarēji. Būs arī tradicionālie lauku labumi un dažādu gardu maltīšu iespējas gan tirdziņa, gan koncerta laikā.

Vasaras sezonā zemnieku un amatnieku tirdziņi notiks katru otro ceturtdienu no 16.00-20.00, kam vakarā sekos bezmaksas brīvdabas koncerts. Tuvākie tirdziņi un koncerti: 19. maijā, 2. jūnijā, 16. jūnijā, 22. jūnijā (ielīgošanas pasākums). Arī pārējās ceturtdienās apmeklētājus sagaidīs muzikāli un kino notikumi Vīnu veikalā un dārzā. Aicinām sekot jaunumiem www.kalnciemaiela.lv, Facebook, Twitter.

Nākamais koncerts notiks 2. jūnijā, kas uzstāsies apvienība "NiMo".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV