Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Space Dog" aicina uz "Reggae Night"

Ildze Mizone, 17.05.2011. 09:54 | komentāri (1)

Sestdien, 21. maijā, klubs "Space Dog", Vecpilsētas ielā 19, aicina sagaidīt vasaru regeja noskaņās.
"Space Dog" aicina uz "Reggae Night"

Šajā vakarā apmeklētājus priecēs un izklaidēs grupa "Apofeoz Sound System". Grupā apvienojušies DJs un MCs, kas sāka formēties jau pirms aptuveni septiņiem gadiem. Gadiem ejot, apvienības sastāvs neizbēgami ir mainījies un pilnveidojies līdz nonācis līdz esošajam - pieredzes bagātais dancehall / reggae entuziasts Rahaz Buzz, Puma, kura uzstājas gan kā vokāliste, gan ar ritmiskiem DJ setiem, pārstāvot reggaeton/latino, publiku pozitīvi iekustinošais Green & Staryj a.k.a PM2theAM (club R&B, hip-hop, dancehall, reggaeton, reggae) un Fones, kurš spēj atraisīt ikvienu ar saviem grime/dancehall setiem.

"Apofeoz Sound System" ir jauns pilsētas pulss, tās paātrinātā elpa un sirdsklauves karību ritmos. "Ja esi strupceļā vai uz mēness, vai jūras krastā, mašīnā, uz riteņa, vai pļavā un esi uz mūsu viļņa, vienkārši ieklausies savā sirdī un tā tev iečūkstēs mūsu jaunās dziesmas vārdus. Ja jūti harmoniju, tad viss nav velti," saka muzikālā apvienība.

Par Reggae ritmiem gādās arī DJ Megafons.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV