Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Vienīgais "Scorpions" atvadu koncerts Baltijā

Gints Putniņš, 20.05.2011. 10:45

Savas atvadu tūres ietvaros ar vienīgo koncertu Baltijā 30. maijā Viļņas Siemens arēnā uzstāsies visu laiku leģendārākā Vācijas rokgrupa – Scorpions. Vairāk nekā 100 miljoni pārdotu albumu kopiju – cik rokmūziķu vēl var palepoties ar tik iespaidīgu klausītāju atsaucību?
Vienīgais "Scorpions" atvadu koncerts Baltijā

Par karjeras beigām un nodomu godam atvadīties no savas daiļrades cienītājiem visā pasaulē vācu rokmūziķi paziņoja pagājušajā gadā, kad klajā nāca jaunākais albums "Sting In The Tail".

Taču koncertā Viļņā uzsvars tiks likts uz labāko hitu kompilāciju, kas nenoliedzami šai grupai ir ļoti iespaidīga. "Rock You Like a Hurricane", "Still Loving You", "Wind Of Change", "Holiday", "You and I", "Send Me and Angel" ir tikai dažas no kompozīcijām, ko noteikti zina jebkurš rokmūzikas klausītājs.

Lai arī atvadas parasti izraisa skumjas asociācijas, Scorpions mūziķi sola patiešām grandiozu, iespaidīgu koncertu, kurā prevelēs pozitīvas emocijas un brāzmains roka gars. Publiku pārsteigs pirmšķirīgs skanējums un lieliskie gaismas efekti, kā arī 2 skatuves ar podiumu, kas skatītājiem ļaus piekļūt grupas dalībniekiem tik tuvu, kā vēl nekad agrāk.

Scorpions spilgtā daiļrade palīdzējusi uzbūvēt tiltu starp vakardienu un rītdienu. To apliecina vairāk nekā 150 000 skatītāju no Manausas līdz Rio lielās Dienvidamerikas tūres laikā vien; pilnībā izpārdoti stadioni Grieķijā pagājušajā vasarā, pārpildītas zāles Ņujorkā, Losandželosā, Tokijā un Mumbajā; koncerti kopā ar Elisu Kūperu un Rasmus projektā "Monsters Of Rock" utt., u.t.jpr.

Aicinot uz mieru, Scorpions pat uzstājās uz Ziemeļu un Dienvidu Korejas robežas, jo viena no viņu visspilgtākajām balādēm - "Wind of Change" - atgādina par dzelzs priekškara un bruņošanās sacensības radīto destrukciju.

"Ir tik iedvesmojoši uzstāšanās laikā nolūkoties uz tik daudziem jauniešiem, kas dzied līdzi mūsu dziesmās, kuras tika sarakstītas vēl tad, kad liela daļa viņu pat nebija dzimusi," saviļņots atzīst grupas solists Klauss Maine.

Scorpions atvadu koncerts Viļņā notiks Siemens arēnā 30.maijā. Biļetes iegādājamas www.tiketa.lt

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV