Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Fonofest" uzstāsies Gacho

Jānis Sildniks, 23.05.2011. 11:09 | komentāri (3)

50 dienas pirms "Fonofest 2011" festivāla programmu papildina pašmāju elektrohopa mākslinieks Gacho jeb īstajā vārdā Gatis Irbe.
„Fonofest" uzstāsies Gacho

Latvijas elektrohopa aizsācējs Gacho uz „Fonofest" skatuves kāps 8. jūlija vakarā, kopā ar pilnu pavadošo sastāvu,izpildot savas zināmākās dziesmas un parūpējoties par kārtīgu ballīti.

Aizvadījis veiksmīgu Latvijas koncertturneju un prezentējis jaunu videoklipu dziesmai „Dzīvo, Dzīvo", Gacho neplāno piebremzēt un nopietni gatavojas vasaras festivālu sezonai. Mūziķa koncertus īpašus padara publikas iesaistīšana un spēcīgā enerģijas apmaiņa, kas „Fonofest" uzstāšanos sola padarīt īpaši traku.

Jau ziņots, ka "Fonofest" šā gada 8. un 9. jūlijā Cēsu rajona „Uplandos" norisināsies jau septīto gadu. Uz festivāla skatuvēm uzstāsies vairāk kā 40 grupas no deviņām valstīm, kā arī vairāki pašmāju dīdžeji.

Kaut arī grupu saraksts vēl tiks papildināts, starp jau izziņotajām atrodami tādi vārdi kā „Frank Turner" (UK), „Dzelzs Vilks", „Pienvedēja Piedzīvojumi", „Pete Anderson & The Swamp Shakers", „Musiqq", „Inokentijs Mārpls", „The Burning Hell" (Can), „Cilice" (Nl), „Schizma" (Pl), „Sanctimony" un daudzas citas, kā arī dīdžeji – Arturs Mednis, Artis Dvarionas, „Crystral Sound System".

Biļetes par Ls 15.- ir pieejamas visās „Biļešu servisa" kasēs (cenā ir iekļauta stāvvieta un telšu pilsēta).

www.fonofest.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV