Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pirmais nacionālais Blūza izpildītāju konkurss

Latvijas Blūza atbalsta biedrība, 26.05.2011. 13:45

23. jūlijā Siguldas pilsdrupu estrādē notiks jau II Latvijas Blūza svētki, kuros piedalīsies labākās pašmāju grupas un viesi no ārzemēm. Šī gada Blūza svētkus papildinās Pirmais nacionālais Blūza izpildītāju konkurss.
Pirmais nacionālais Blūza izpildītāju konkurss

Pirmo nacionālo Latvijas Blūza konkursu rīko Latvijas Blūza atbalsta biedrība sadarbībā ar partneriem. Konkursa mērķis ir pierādīt sev un citiem, ka blūzs arī Latvijā ir blūzs. Konkursā var piedalīties jebkurš konkursa nolikumam atbilstošs kolektīvs, kas uzskata un ir sevi pozicionējis par blūza izpildītājiem visā šī mūzikas žanra daudzveidībā. Dalība konkursā ir bez maksas.

Konkurss noritēs trīs kārtās. Vispirms būs dalībnieku atlases kārta, tad profesionālā kārta, kura notiks Coconut Beach pludmales restorānā Majoros. Visbeidzot konkursa finālisti 23. jūlijā kāps uz lielās skatuves II Blūza svētkos Siguldā, lai noskaidrotu, kurš pārstāvēs Latviju Eiropas galvenajā blūza notikumā – European Blues Challenge 2012, kuru rīko Eiropas blūza asociācija.

Informācija par konkursu, nolikums un dalībnieka anketa ir publicēta Blūza svētku interneta vietnē www.bluesfest.lv. Pieteikumu iesūtīšanas termiņš atlases kārtai ir 2011. gada 12. jūnijs.

Biļetes uz II Blūza svētkiem nopērkamas Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā un www.bilesuserviss.lv. Patlaban biļešu cena iepriekšpārdošanā ir 4.99 Ls.

Blūzs arī Latvijā ir blūzs!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV