Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Nāk klajā "Latvian Blues Band" pirmais DVD

Agnese Cukmača, 27.05.2011. 11:14

Klausītāju un skatītāju vērtējumam 28.maijā grupa "Latvian Blues Band" nodos savu pirmo DVD koncertierakstu, kas tapis par godu grupas 10 gadu jubilejai.
Nāk klajā "Latvian Blues Band" pirmais DVD

Jubilejas koncertā atskaņotas pēdējā albuma "When the Sun Goes Down", albuma "Unreal" un citas, albumos neiekļautas, dziesmas. Jāizceļ jau labi pazīstamās kompozīcijas, kā "Five minutes too late", "Good Bye", kas iekļauta Taivānas radiostacijas "Oh! Zone" starptautiskā izlasē, kā arī Latvian Blues Band kaverversija Willie Dixon dziesmai "Evil",kura izpelnījusies daudzu ārvalstu mediju un mūziķu atzinību.

Grupas skanējumu papildina koncerta viesi - trompetists Normunds Piesis, ģitārists Jonatans Rācenājs un ērģeļmeistars Raphael Wressnig (Austrija), viens no Eiropas vadošajiem Hammond B3 elektrisko ērģeļu pārzinātājiem un virtuoziem.

Jauno DVD no 28.maija varēs iegādāties tikai "Latvain Blues Band" koncertu norises vietās.

Latvian Blues Band: Jānis Bukovskis - ģitāra, balss; Rolands Saulietis - bungas, balss; Reinis Ozoliņš - bass,balss; Artis Ločmelis - saksofons; Nauris Strežs - trombons

Informācija internetā:
www.latvianbluesband.com

Foto no "Latvian Blues Band" 10 gadu jubilejas koncerta.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV