Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Liepājā notiks lielā sadziedāšanās par godu Imanta Kalniņa 70. jubilejai

Krista Kalnarāja, 27.05.2011. 13:19

Liepājas Rožu laukumā ikviens tiek aicināts uz lielo sadziedāšanos, uzstādot Liepājas rekordu, kad korī vienojas liels skaits dziedātāju. Jau šobrīd Imanta Kalniņa dziesmu vārdi ir atrodami mājas lapā www.liepajaskultura.lv. Lielā sadziedāšanās notiks ģimenes svētku „Lielmutis Fricis un Lielmute Marta ietvaros", kas Liepājā notiks jau trešo gadu.
Liepājā notiks lielā sadziedāšanās par godu Imanta Kalniņa 70. jubilejai

Svētdien, 5. jūnijā pulksten 14:00 organizētājiem ir iecere Rožu laukumā pulcēt pēc iespējas lielāku skaitu cilvēku, kuri visi kopā dziedās komponista Imanta Kalniņa dziesmas. Tas būs kā veltījums mākslinieka 70. dzimšanas dienā.

Jau šobrīd Jēkabs Ozoliņš ir izveidojis dziesmu aranžējumus, lai ikviens varētu izdziedāt skaistās dziesmas. Kā ik gadus sadziedāšanās pasākumā piedalīsies Liepājas un Liepājas apkārtējo novadu skolu 5. līdz 9. klašu skolēnu kori, bet šogad uz dziedāšanu tiek aicināts ikviens, līdzi ņemot dziesmu vārdus, kas ir atrodami mājas lapā www.liepajaskultura.lv sadaļā „Lielmutis Fricis un Lielmute Marta".

Sadziedāšanās muzikālo pavadījumu nodrošinās instrumentālā grupa Māra Kupča vadībā. Diriģents Jēkabs Ozoliņš lielo kopkori diriģēs no podesta, kas būs izvietots vairāku metru augstumā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV