Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Klāt „Foam Kingdom 2011" DJ konkursa fināls

Atis, 30.05.2011. 14:50

„Foam Kingdom 2011" DJ konkurss ir sasniedzis savu pēdējo posmu - finālu. Jau 2. jūnijā Rīgā klubā „Essential" tiks noskaidrots, kurš no finālistiem iegūs galveno balvu.
Klāt „Foam Kingdom 2011" DJ konkursa fināls

Vakara gaitā uzstāsies finālisti - DJ Kellon, DJ Jānis Liepiņš, DJ Dave Janson un DJ BumbleBeat, katrs spēlēs 30 minūšu dīdžejsetus, kura laikā jāpārliecina žūrija un apmeklētāji, ka tieši šis DJ ir pelnījis galveno balvu.

Pasākuma kulminācijā uz skatuves kāps „Foam Kingdom" pasākumu rezidenti - DJ Beatax un DJ Trakais Mārtiņš ar īpaši „Foam Kingdom 2011" DJ konkursa finālam veidotu dīdžejsetu. Gaidāmas video projekcijas un gaismu šovi VJ Pe Joke un LJ Lightboy izpildījumā.

Visi DJ, kuri ir iekļuvuši finālā uzstāsies „Foam Kingdom 2011" tūres kādā no pasākumiem un rudens tūres "Bubble Madness 2" pasākumos, saņem specbalvas no „Ideju Drukas", "Pioneer Dj" un oficiālā „Foam Kingdom 2011" radio — „Eiropas Hitu Radio". Galvenā balva šajā vakarā „Foam Kingdom 2011" dīdžejam ir interaktīvas mājas lapas izstrāde, DJ izvēlēts domēna vārds un „hostings" veselu gadu mājas lapai par brīvu no „Mind Boiler" projekta www.redzams.lv.

Labāko DJ noteiks žūrijas un apmeklētāju kopējs vērtējums - 60 % žūrijas vērtējums un 40 % apmeklētāju balsojums. Apmeklētāji varēs balsot klubā par viņuprāt labāko DJ, iemetot anketu kastē balsojumu par savu favorītu. Katrs varēs balsot vienu reizi.

Vairāku nedēļu garumā Eiropas Hitu Radio mājas lapā norisinājās klausītāju balsojums par dīdžejiem. Konkursa uzvarētājs tiks paziņots un balvu saņems lielajā finālā 2. jūnijā.

Atbalsta: "Eiropas Hitu Radio", "Pioneer DJ", "Progressive FM", www.redzams.lv, "Cēsu Radio 100,9 FM", idejudruka.lv, club.lv, draugiem.lv, kasnotiek.lv un easyget.lv.

Organizē: "Baltic Dance Factory" - http://www.balticdancefactory.lv

Seko līdz: http://twitter.com/BDFpromo

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV