Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Elektroakustiska skaņu instalācija "Spēkstacija"

EasyGet.lv, 06.06.2011. 09:19 | komentāri (1)

Šodien no pulksten 11.00 līdz 18.00 ar Andrejsalas attīstītāja Jaunrīgas attīstības uzņēmums atbalstu bijušajā termoelektrostacijā Andrejostas ielā 8b (objekts nr. 2 kartē) elektroakustisku skaņu instalāciju veidos Liepājas Universitātes Jauno mediju mākslas students Raimonds Apse, kas reizē būs arī jaunā mākslinieka bakalaura darbs.
Elektroakustiska skaņu instalācija "Spēkstacija"

Vēsturiskajās Andrejsalas termoelektrostacijas telpās uz vienu dienu iemājos skaņu instalācija, kas pārtrauks jau vairākus gadus nefunkcionējošās spēkstacijas klusumu. Klusējošās spēkstacijas iekārtas atgūs skanējumu, sniedzot instalācijas apmeklētājiem iespēju izbaudīt savdabīgu skaņas kompozīciju un spēkstacijas īpašo akustiku.

Izmantojot īpašu skaņas pārneses tehnoloģiju materiālā, R. Apses veidotajai skaņas instalācijai par pamatu ņemta iepriekš sagatavota skaņas kompozīcija, kurā iekļautās skaņas ierakstītas Rīgas TEC–2 teritorijā. Skaņas pārnesēji to pārvadīs materiālos un tie izplatīs skanējumu telpā.

Darba dokumentācija tiks demonstrēta izstādē Cita lokācija t/c Barona centrs trešajā stāvā no 6. līdz 11. jūnijam.

Papildu informācijai: www.raimondsapse.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV